Chris Martin, avertizat de Babasha despre incidentul de pe Arena Națională: „Foarte curând o să auziți și versiunea mea”

17 iunie 2024 8:53   Vedete românești

Babasha, tânărul cântăreț în vârstă de doar 22 de ani, care a urcat pe scenă alături de Chris Martin și formația lui, a vorbit pentru prima dată după concert despre avertizarea pe care i-a făcut-o solistului britanic. 

Concertul susținut în urmă cu doar câteva zile în România de trupa Coldplay a fost așteptat cu sufletul la gură de zeci de mii de români. Surpriza serii a fost Babasha, cântărețul ales de Chris Martin pentru a cânta pe scenă. Totuși, apariția acestuia a stârnit o serie de revoltă în rândul oamenilor sosiți la eveniment, iar mulți au ajuns să-l huiduiască. Despre acest moment neplăcut, Babasha l-a anunțat pe starul internațional. 

Babasha: „El a zis că nu contează”

După ce apariția lui Babasha pe Arena Națională alături de Chris Martin a creat o serie de revolte, la scurt timp de la incident, cântărețul român a făcut un live pe TikTok prin intermediul căruia a stat de vorbă cu fanii lui și a făcut mai multe dezvăluiri. 

Printre ele s-a numărat una legată de Chris Martin, pe care l-a anunțat, înainte de concert, că sunt șanse mari ca nu toți cei din public să accepte cu brațele deschise apariția lui pe scenă. 

„Eu am încercat să-l previn pe el, adică la primul sound check i-am spus că nu știu cât de bine o să primească toată lumea treaba asta și el a zis că nu contează că mesajul lor este altul și chiar dacă am auzit diverse chestii că ”Bă frate, lumea a reacționat așa din cauză că s-a schimbat vibe-ul”, nici măcar ăsta nu e adevărul, dar am să vă spun eu cum cred că a stat situația, pentru că toată lumea și-a dat cu părerea și mi-aș dori și eu tare mult să-mi dau și foarte curând o să auziți și versiunea mea”, a spus Babasha, pe TikTok.

Mai multe