Codin Maticiuc, aroganță maximă de 1 Mai. Zeci de sticle de şampanie, de zeci de mii de euro

2 mai 2022 6:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Codin Maticiuc, un personaj plin de culoare în spațiul monden, nu putea lipsi nici în acest an din decorul petrecerilor organizate de 1 Mai, de la Mamaia. El a publicat câteva clipuri picante pe rețele de socializare, de la o petrecere extravagantă.

Cunoscut drept „regele petrecerilor”, Codin Maticiuc a ales să se distreze într-un club din Mamaia, așa cum o face de obicei atunci când ajunge pe litoralul Mării Negre. Actorul din Miami Bici și-a uimit fanii cu un clip video publicat pe Tik Tok, în care se poate observa opulența care însoțea petrecerea la care era prezent.

Imaginile surprind un moment de aroganță maximă, în care sticle scumpe de șampanie merg către un invitat. Filmul este însoțit de mesajul „20k euro în Armand de Brignac pleacă către un barosan”

Codin Maticiuc, alături de Dan Capatos la o petrecere de 1 Mai?

Într-un alt clip publicat pe rețeaua socială, celebrul petrecăreț filmează un moment spectaculos de dans de la o petrecere organizată în acest weekend, la malul mării.

Impresionat de fetele de pe scenă pare să fie și celebrul Dan Capatos. Prezentatorul TV al emisiunii ”Xtra Night Show” e surprins când filmează la rândul său momentul artistic.

Codin Maticiuc, achiziție importantă pe malul mării

Cunoscutul personaj din spațiul monden nu putea să rateze distracția din Mamaia. Într-un interviu pentru Pro TV, Codin s-a declarat fan al petrecerilor de 1 Mai de la Marea Neagră, spunând că nu ratează aproape niciodată acest eveniment.

Nu doar petrecerile luxoase l-au atras anul acest pe plaja din Mamaia. Codin Maticiuc a cumpărat, recent, trei apartamente într-o clădire foarte cunoscută printre petrecăreți, denumită și „blocul milionarilor”.  

Apartamentele se află în cea mai exclusivistă zonă de pe litoralul românesc, clădirea fiind situată la câțiva pași de plajă, chiar între cluburile din nordul acestei stațiuni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe