Codin Maticiuc și-a dus copiii la mare, la hotel de fițe

4 iunie 2022 15:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Codin Maticiuc a anunțat că și-a dus copiii la mare, și nu oriunde. Ci la un hotel de fițe din Mamaia.

Doar că, în fotografia publicată de el apare o „armată” de pitici, fericiți nevoie mare de vacanța petrecută pe litoral.

Sună a laudă. Ei bine, da, mă cam laud! Totuși e vorba despre copiii mei de la orfelinat, care toți sunt în acest moment la Phoenicia Royal, Mamaia. Copiii de la Fundația Metropolis merg în fiecare an la mare, cel puțin o dată, și la munte la fel.

Copiii din orfelinat, pentru prima dată cazați la 5 stele

Cred că doar într-un an de criză nu am reușit să facem asta, an în care am vândut o mașină ca să susținem fundația”, a povestit Codin Maticiuc pe rețelele de socializare.

Fostul „crai de Dorobanți” a renunțat de mult la această titulatură, el devenind un familist convins și, totodată, un activist dedicat în problemele copiilor vulnerabili.

Citește și: Interviu de senzație cu Codin Maticiuc. Ce spune despre superba lui iubită: "Femeia e nebună de legat"

Anul acesta, el a reușit să îi ducă pentru prima dată pe micuții din orfelinatul manageriat de familia sa la Mamaia și să îi cazeze la 5 stele, cu sprijinul fiicei patronului unității hoteliere.

Am fost invitați de Laly Murad, fata lui Mohammed(n.r Mohammed Murad, patronul lanțului hotelier Phoenicia)”, a explicat Codin Maticiuc.

Codin și iubita lui au doi copii

El și partenera lui, Ana, au împreună o fetiță, pe Smaranda, iubita lui Codin mai având din altă relație un băiețel, pe care acesta îl consideră cel mai bun prieten al său.

Codin a declarat pentru Click! faptul că el și iubita lui iau în considerare adopția pentru a crește și al treilea copil.

Citește și: Codin Maticiuc, despre banii și averea strânsă: «Am cheltuit mai mult»

Codin Maticiuc s-a lansat cu mai multe proiecte de succes, care l-au împins să strângă bani pentru spitale publice, dar și să se apuce de produs filme, în care și joacă sau să scrie.

Recent, acesta a lansat cartea „Dresor de lei și de fraieri - Viața lui Nuțu Cămătaru”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe