#Exclusiv Click!

Cove, întâlnire de suflet în Spania! Și-a serbat fiul de 15 ani la Valencia

8 martie 2024 10:02   Vedete românești

O zi pe care nu o putea rata, o întâlnire la care era obligatoriu să fie prezent. Gabriel Coveșeanu, aka Cove (49 de ani), a avut parte de un weekend de poveste, pe malul însorit al Meditaranei. Și nu, nu a plecat în vacanță. Ci într-o minivacanță până în sudul Spaniei unde avea o întâlnire de suflet. Bogdan, fiul cel mare al îndrăgitului prezentator de la Prima TV, a împlinit 15 ani iar tatăl lui i-a fost aproape.  

Am plecat de joi tocmai pentru a nu rata această zi atât de importantă. Bogdan s-a mutat în Spania, vorbește perfect limba, e adaptat și fericit. Și, nu aș fi putut rata pentru nimic în lume o limonadă băută pe malul marii alături de fiul meu. Așa că am luat un avion spre sudul Spaniei și am petrecut 3 zile superbe împreună. Bogdan e un adolescent creativ, un artist în devenire, pasionat de muzică, un tânăr care promite mult. Sunt tare mândru de el”, ne-a declarat Cove.

Fiul lui Cove locuiește în Valencia

În timpul petrecut împreună, Cove a vizitat orașul în care s-a mutat fiul lui, a văzut școala la care merge și a profitat de vremea frumoasă de pe Costa del Sol pentru a își încărca bateriile. 

Bogdan locuiește într-un oraș în apropiere de Valencia. E o zona superbă, liniștită, cu marea alături și cu muuult soare. Spania este o țară superba, de la peisaje, la orașe, de la mâncare la cultură și mă bucur pentru alegerea lui Bogdan. Acum, că a făcut 15 ani, este un tânăr în devenire și tot ce îmi doresc este să fie sănătos și să facă în viață doar lucruri care să îl bucure”, ne-a mărturisit Cove.

Deși timpul petrecut pe tărâmuri iberice nu a fost prea lung, acasă Cove l-a lăsat pe fiul cel mic, Răzvan, un pic supărat pentru că nu a putut fi cu fratele lui.

L-am lăsat pe cel mic supărat. Voia și el în vacanță. Însă eu am plecat joi și nu am vrut să îl iau de la școală 2 zile. I-am promis că recuperăm la vară, când vom petrece timp ca băieții în Spania. Până atunci însă, l-am împăcat pentru că ne așteaptă un weekend sportiv, aici, cu un derby Rapid-FCSB. Răzvan e un rapidist infocat”, mai spune amuzat Cove.

Mai multe