#Exclusiv Click!

Cristi Brancu se relaxează pe Coasta de Azur! Prezentatorul TV spune pas vacanțelor de cuplu! Care este motivul!

31 iulie 2024 11:42   Vedete românești

Cristi Brancu (51 de ani) a luat vacanță și a plecat împreună cu familia într-o destinație exclusivistă, pe Coasta de Azur.  Prezentatorul emisiunii "Exclusiv VIP" de la PRIMA TV  se relaxează acum la Nisa dar a vizitat și Monte Carlo.

Mâine, pe 1 August, Cristi Brancu și Oana Turcu își vor sărbători fiul, pe Tudor Brancu Turcu, care va împlini 13 ani și  e deja un adolescent simpatic și foarte deștept. Cine alege destinațiile de vacanță în familia lui Cristi Brancu și cum arată luna august pentru vedeta TV? Totul sună extrem de bine!

Cine e responsabil în familia voastră cu alegerea destinației de vacanță? Unde s-a “votat” să mergeți la relaxare în această vară?

Eu sunt cel care face mai multe propuneri, dar cu Oana luăm decizia, are super-intuiție. Ea vede orice plecare mai mult decât simplă destinație. De ziua lui Tudor, am ales Nisa, unde nu mai fusesem de mult. E un hotel superb, la doi pași de mare, cu o doamnă româncă de poveste. Plus Monte Carlo, Italia, distracție prin preajmă. Apoi, în urma succesului de anul trecut, Tudor are din nou, prin Mirunette Education, o bursă de vară la Oxford, la Brookes University. Anul acesta, e independent, dar și noi vom fi pe aproape. Și mai plănuim ceva, într-un loc de care ne leagă atâtea lucruri frumoase.

Va exista și o vacanță de cuplu atunci când Tudor va pleca în tabără, la Cambridge?

Nu prea ne lasă sufletul. El va avea programul lui, decide ce vrea să facă acolo, dar noi ne vom bucura și noi de Marea Britanie!

"Am copilărit sănătos, cu cheia de gât"

Deocamdată Tudor e însoțit de voi, părinții, peste tot! Dacă își va exprima dorința să meargă singur, cu prietenii și colegii, la anumite festivaluri precum: Saga, Neversea, Beach, Please sau Untold, îl veți lăsa?

Deocamdată nu are acest gen de preocupări, dar știe exact ce e acolo, care e atracția și care sunt pericolele. Dacă dorește, până la o vârstă aproape de majorat, mergem cu el. Pe lângă el, ca să fim o plasă de siguranță. Nu interzicem nimic, doar ne lămurim împreună, ca să fie bine.

Când erai de vârsta lui Tudor, ce preocupări aveai?

Greu de comparat. Nu exista online în 1986, abia începuse industria de casete video date din mână în mână, televiziunea era un pic, de la bulgari. Așa că am copilărit sănătos, cu cheia de gât, cu copiii în fața blocului, jucând de toate. Dar, așa cum el are filmele pe care le visează, și eu mă visam jurnalist și scriam deja articole în niște caiete. Ele s-au pierdut, dar acel exercițiu m-a ajutat să fiu ceea ce sunt.

La școală ai fost un copil cuminte sau problematic? De exemplu, Dan Negru ne-a povestit cum a spart niște geamuri împreună cu un coleg… Ai făcut și astfel de boacăne?

Am mai făcut ceva prostii, am mai spart un geam, ne-am mai ciondănit, dar am fost un copil pașnic, în general. Nu am făcut tâmpenii neprovocate, dar nici nu am dormit în bocanci.

Mai multe