Oana Turcu, specialist în beauty, trage un semnal de alarmă. Cum ne ferim de efectele nocive ale soarelui? „Tenul care se arde mereu și nu se bronzează e mai predispus la cancer de piele!”

#Exclusiv Click!

Vedeta de televiziune Oana Turcu, specialist în beauty, care deține și o linie de cosmetice, cu efecte spectaculoase, ne-a oferit câteva sfaturi de aur, pentru zilele caniculare. Aflați, din interviul acordat, exclusiv pentru Click!, cum slăbim rapid, cum scăpăm de enervanta acnee, dar și cum să ne ferim de insolație. Oana Turcu ne-a vorbit cu emoție și despre frumoasa ei familie.

„Vara, folosiți creme cu filtre solare”

Click!: Cum ne ferim de efectele novice ale soarelui, ce creme să folosim vara?

Oana Turcu: Căldurile prin care trecem ne obligă la produse cosmetice cu factori de protecție, între 6 și 50, care se aplică în funcție de fototip (culoarea pielii, ochilor, părului) și în funcție de numărul expunerilor la soare.

Cremele solare au principii active bio și filtre combinate: FIZICE (minerale) si ORGANICE. Medicii noștri acordă atenție maximă detaliilor: cremele conțin filtre minerale, dar NU nanoparticule.

E o combinație optimizată de filtre organice și minerale pentru a obține o atingere bună la aplicare și protecția solară dorită. Iar pe stradă folosiți creme potrivite tipului dumneavoastră de ten, dar cu filtre solare.

„Nu e bine să ne machiem vara la plajă!”

Click!: E indicat sau nu să ne machiem vara? Dar la plajă?

Oana Turcu: Nu recomand, indiferent de situație. Nu e bine să ne machiem vara la plajă. Primul lucru necesar este să curățăm tenul cu un lapte demachiant și cu o loțiune tonică, apoi aplicăm o cremă cu factor de protecție, potrivită tipului de ten.

Click!: Care tip de ten e mai predispus la cancerul de piele?

Oana Turcu: Tenul sensibil e cel mai predispus. E nevoie de un produs cosmetic indicat fototipului 1, păr blond sau roșcat, cu ochii verzi sau albaștri, piele albă, cu sau fără pistrui, extrem de sensibilă la soare, ce se arde mereu și nu se bronzează niciodată. În primele zile de expunere la soare, folosește crema cu protecție SPF 50, urmând ca, gradual, să treci la SPF 30, apoi 15, apoi 6.

Click!: Între ce ore e mai sănătos să stăm la plajă cu cei mici?

Oana Turcu: Dimineața trebuie să stăm la soare, între 7.00 și 10.00 Și, după ora 17.00, pentru a beneficia de ultraviolete și de vitamina D. Trebuie să alternăm reprizele de soare cu statul la umbră.

„Cei doi litri de apă trebuie consumați în reprize mici”

Click!: Cum ne ferim de insolație? Câtă apă trebuie să bem în zilele caniculare?

Oana Turcu: Inevitabil, trebuie protejat capul cu șapcă sau trebuie udat părul. Cei doi litri de apă trebuie consumați în reprize mici. Nu uitați să folosiți crema solară, cu filtrul potrivit tipului de ten. 

Click!: Unde petreci vacanța cu familia?

Oana Turcu: În primul rând, mă bucur că Tudor va pleca din nou cu Mirunette Education, în Marea Britanie, de data aceasta într-un stagiu la Oxford Brookes University. Dupa experiența de anul trecut, de la Cambridge, va fi un moment minunat. În al doilea rând, mă văd undeva la soare, vorbind limba italiană!

Secretele unui ten perfect. Cum a scăpat de acnee?

Click!: Deții și o prosperă afacere, cu produse cosmetice. Care sunt cele mai solicitate creme, cu ce mari probleme dermatologice se confruntă românii?

Oana Turcu: Românii nu au înțeles încă pe deplin ce pericol reprezintă alimentele procesate, îmbibate de conservanți sau potențiatori. Aceste produse nu numai că produc boli grave, dar distrug tenul. Explozia de acnee vine cel mai mult de aici.

Din acest motiv, exact soluția care m-a făcut să scap de acnee, lapte demachiant cu propolis, loțiune cu propolis, crema cu propolis, măști biorevitalizante - are cea mai mare audiență și au ajuns în trusa de cosmetice a milioane de românce.

Secretul căsniciei cu Cristi Brancu, vedeta Prima TV

Click!: Cum slăbim rapid, ca să arătăm impecabil, în costum de baie? Ce să eliminăm din alimentație?

Oana Turcu: Aici, procesul trebuie dublat. Adică, evitarea zahărului, a carbohidraților, a sării în exces, trebuie combinată cu ședințe de masaj cu creme extraforte pentru slăbire, termo sau non termo, cu alge iodate, camfor natural, centella asiatică, castan de India, hamei şi săruri organice ale iodului. Are efect 3 în 1 - slăbire, anticelulită, antivergeturi. Rețeta trebuie aplicată zilnic acasă sau la salon.

Click!: Care sunt secretele căsniciei? Cât durează, de fapt, dragostea?

Oana TurcuDragostea durează pentru tot restul vieții, dacă simți că omul, pe care îl pui mai presus decât tine, face același lucru cu tine. Caută și vei găsi. Și nu te grăbi!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vasile banescu purtator de cuvant patriarhia romana jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irina columbeanu png
lidia buble jpg
Banner Biu Marquetti
Banner Aurel Pădureanu
cleopatra stratan edward sanda instagram jpg
Banner Livia Graur
tori spelling costum baie profimedi jpg
Banner Zannidache
image
actualitate.net
image
actualitate.net