#Exclusiv Click!

Cristina Cioran și-a refăcut viața. Este foarte încrezătoare și are planuri mari: „O să ne mutăm (...) din România”

14 mai 2024 9:25   Vedete românești

Cristina Cioran (46 de ani) încearcă să se adune și să se refacă după perioada îngrozitoare prin care a trecut cu tatăl copilului ei, Alex Dobrescu (39 de ani).

Actrița a avut câștig de cauză spre sfârșitul lunii aprilie, atunci când a cerut ordin de protecție împotriva fostului ei iubit, iar magistrații au decis ca acesta să fie monitorizat, timp de zece luni cu o brățară la picior. Ema, fetița Cristinei Cioran și a lui Alex Dobrescu, are acum 3 ani, iar mămica ei va lupta pentru binele și liniștea ei.

Se pare că acum vedeta încearcă să se reechilibreze emoțional și a reușit să o facă în brațele unei persoane care o înțelege și o respectă, un bărbat mai tânăr decât ea, dar care o face fericită. Cristina Cioran și-a refăcut viața, dar încă nu se poate bucura din plin de această etapă, cel puțin deocamdată!

Am trecut printr-o perioadă nu tocmai frumoasă din viața mea, dar acum suntem bine și sănătoase și eu și fetița mea, Ema. Eu sunt bine! Sunt în recuperări, ca să zic așa, încerc să mă repoziționez și eu așa cum pot. Sunt într-o nouă relație! Cam atât comentez despre asta. O să ne mutăm, într-adevăr, o perioadă din România și, deși tatăl ei nu este de acord să îmi facă acel act notarial, nu mai este nevoie pentru că, având în vedere că este rea voință din partea lui, am făcut demersurile necesare să nu mai fie nevoie de acceptul lui. Având în vedere că el o poate vedea doar online, o poate vedea online de oriunde din lumea aceasta”, ne-a împărtășit Cristina Cioran, pentru Click!

Nu își va ierta niciodată fostul partener de viață

Cristina Cioran a avut parte de o adevărată telenovelă în viața ei de când l-a cunoscut pe tatăl fetiței sale. S-au certat, s-au împăcat, iar în cele din urmă actrița și-a dat seama că nu poate trăi astfel, mai ales că trebuie să fie o mamă responsabilă și să aibă grijă de fiica ei. Chiar dacă a existat de mai multe ori dorința de împăcare din partea tatălui copilului ei, actrița a decis să meargă mai departe și să își vadă de viața ei, pentru că știe că nu îl va putea ierta niciodată pe Alex Dobrescu pentru comportamentul său și toate cele întâmplate între ei.

„El (Alex – n.r) acum este prins între ciocan și nicovală. El nu mai știe ce să facă să fie în centrul atenției. Sincer, nici nu îi mai știu postările de pe rețelele sociale, pentru că l-am trecut la block. Nimeni nu îl mai bagă în seamă, a înnebunit în ultima perioadă, a luat-o razna. El ca să se facă bine trebuie să se curețe, să se dezintoxifice, ca să își revină. Înjură oamenii din jurul său, este într-o psihoză continuă. Din comportamentul său pare că consumă substanțe interzise. El a luat-o razna de după Sărbători, un an de zile s-a comportat exemplar cu mine. Nu am avut ce să îi reproșez nimic. Nu o să îl iert niciodată pe Alex”, a spus Cristina Cioran, pentru Click!, la sfârșitul lunii aprilie.

 Despărțire cu scandal

Cristina Cioran și tatăl fetiței sale de 3 ani, micuța Ema, s-au despărțit cu scandal, chiar dacă și-ar fi dorit să aibă o relație armonioasă pentru fiica lor pe care ar fi vrut să o crească împreună. Pentru o bună perioadă de timp de acum încolo, Alex Dobrescu o poate vedea pe Ema doar online. Fetița a venit pe lume în iulie 2021 și  a fost născută prematur, la 27 de săptămâni. 

Mai multe