Cum a început relația de iubire dintre Victor Slav și Bianca Drăgușanu. De ce au ajuns la divorț, cu toate că ea era însărcinată: „El a mai luptat, a mai tras de mine”

18 septembrie 2024 6:55   Vedete românești

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au trăit o poveste de dragoste intensă, care a început sub lumina reflectoarelor. Cei doi s-au cunoscut în timpul unui show de dans de la Pro TV, iar chimia dintre ei a fost evidentă. Victor Slav avea deja experiența de a fi câștigat cel de-al doilea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” în 2008, iar Bianca a fost rapid cucerită de eleganța și carisma lui.

În 2013, cei doi și-au jurat iubire veșnică în fața altarului, dar, din păcate, mariajul lor nu a durat mult. La doar un an după ce au devenit soț și soție, au decis să se despartă. Cu toate că între timp Bianca a rămas însărcinată și a adus pe lume o fetiță, Sofia, cei doi nu au reușit să-și salveze relația.

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi"

Bianca și Victor au trăit o iubire pasională, dar plină de provocări. Deși amândoi erau cunoscuți publicului, relația lor nu a rezistat presiunilor din afara și din interiorul cuplului. În 2014, Bianca Drăgușanu a fugit la Paris alături de fostul său iubit, Adrian Cristea, ceea ce a dus la destrămarea definitivă a mariajului cu Victor Slav.

Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu și va fi mereu prezent în viața mea și a Sofiei. Ne respectăm, dar am ajuns la concluzia că povestea noastră s-a terminat. Anumite povești de iubire sunt făcute ca să se consume”, a declarat Bianca Drăgușanu recent la „Xtra Night Show”.

Victor Slav a încercat să salveze relația

Chiar dacă relația lor trecea printr-un moment dificil, Victor Slav a încercat să mai lupte pentru a salva familia. Bianca a recunoscut că el a făcut tot posibilul pentru a reconstrui legătura dintre ei, în special de dragul Sofiei. „El a mai luptat, a mai tras de mine pentru familie. Chiar dacă nu eram în cele mai bune relații când am aflat că sunt însărcinată, am decis că voi păstra acest copil, știind că va fi fetiță și că va deveni prietena mea cea mai bună”, a mărturisit vedeta.

Bianca a vorbit cu multă emoție despre relația specială pe care o are cu micuța. „O voi susține mereu și mă voi ruga pentru ea să facă alegerile corecte în viață. Îmi doresc să fie puternică și să știe ce vrea. O voi fi prietena ei cea mai bună”, a spus Bianca despre Sofia.

Fiica celor doi este pasionată de tot ce vede la mama ei. Bianca a povestit cum Sofia îi imită toate gesturile și hobby-urile. „E pasionată de machiaj când mă vede că mă machiez, stă cu mine la atelier și învață să coasă, sare coarda cu mine și chiar defilează în pantofii mei cu toc”, a spus Bianca, vizibil mândră de fiica ei.

Mai multe