Cum l-a făcut „băiat de casă” Doina Teodoru pe celebrul bucătar Cătălin Scărlătescu: „Când o apucă nebunia...”
Chef Cătălin Scărlătescu (51 de ani) și iubita sa, actrița Doina Teodoru (34 de ani) sunt împreună de trei ani de zile și dau dovadă că se iubesc mai mult ca la început. Faimosul bucătar a mărturisit cum s-a schimbat viața lui după ce a cunoscut-o pe actriță.
Cei doi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz. Sunt apreciați de o țară întreagă și curiozitățile legate de viața lor curg necontenit din partea fanilor.
„Muncim amândoi foarte mult.”
Cătălin Scărlătescu a povestit în cel mai recent interviu oferit presei cum a decurs relația lui cu Doina în acești trei ani. Cu multă răbdare și înțelegeri, găsesc un numitor comun.
„Ce s-a schimbat în relația mea cu Doina? Nu s-a schimbat nimic. Inovăm în fiecare moment, în fiecare secundă, inovăm lucrurile. Suntem doi căutători, suntem doi oameni care suntem înnebuniți după plimbări, muncim foarte mult. Ea, ca o actriță spectaculoasă ce este, face mult teatru, foarte mult teatru. Când o apucă nebunia cu teatrul, rar, foarte rar o prind acasă. Și în momentul în care o prind acasă, plec repede cu ea în vacanță, dacă sunt și eu liber. Astea sunt momentele noastre de fericire. În rest, muncim amândoi foarte mult.” - a explicat Scărălătescu, într-un interviu viva.ro.
Secretul pentru o relație aproape perfectă
Cum perfecțiunea nu există, atât Doina, cât și Cătălin, fac tot posibilul să investească timp în activități benefice pentru relația de cuplu. Sinceritatea primează pentru ei în orice moment.
„Păi, nu există decât un singur cuvânt pentru treaba asta, iar cuvântul acela este: sinceritate. Nu-ți bate joc niciodată de celălalt! Tratează-l ca și cum te-ai trata pe tine. Adică, nu încerca să faci mișto de ea, pentru că ea s-ar putea să fie un om bun și să nu facă mișto de tine. Dar viața va face mișto de tine în viitorul cel mai apropiat. Foarte repede ți se întoarce. Bine faci, bine găsești! Adică, dacă ești un mârlan, mârlan vei rămâne toată viața. Eu, cel puțin din momentul în care am cunoscut-o pe Doina, m-am cam liniștit.” - a mai spus bucătarul.