#Exclusiv Click!

Cum se ține Monica Anghel departe de prăjituri: „Eu nu am slăbit niciodată pentru că mi-a zis cineva"

21 octombrie 2024 8:07   Vedete românești

Pentru Monica Anghel (53 de ani) nu mai este greu deloc acum să se mențină în formă. A învățat ce trebuie să facă și cum să mănânce pentru a rămâne constantă la același număr de kilograme pe care îl are acum, mai precis 60.

Celebra artistă are un regim de viață bine stabilit și combină cum nu se poate mai bine alimentația sănătoasă și mișcarea.

"În ultima vreme nu prea am simțit poftă de dulce"

Dar ce se întâmplă atunci când mai simte din când în când să guste câte ceva dulce, prăjitura preferată cu frișcă sau alte tentații dulci? Se pare că le înlocuiește pe toate cu merele ionatane.

"Mi se mai întâmplă câteodată să mai mănânc un dulce. Doar că trebuie să fiu foarte convinsă că atunci când se întâmplă asta trebuie să mănânc ceva dulce. Atunci când mi-e poftă de ceva dulce, mănânc în prima zi un măr. Cel mai mult îmi plac merele românești, ionatane, sunt cele mai bune! Dacă pofta persistă în a doua zi, mai mănânc un măr, mai îmi fac apă cu lămâie și dacă tot persistă pofta de dulce, atunci mă duc și mănânc o prăjitură, de regulă o prăjitură cu frișcă naturală, să fiu sigură că mănânc ceva bun, natural și care chiar îmi place. În ultima vreme nu prea am simțit nevoia de dulce. Sau îmi iau o înghețată de vanilie și o savurez așa, încet-încet", n-a mărturisit îndrăgita cântăreață, de la care am aflat și cum își prepară singură salatele acasă atunci când îi este foame. 

"Câteodată îmi fac o salată din orez sălbatic"

"Eu nu am slăbit niciodată pentru că mi-a zis cineva. Aviv, fiul meu, nu a împrumutat din obiceiurile mele alimentare, dar știu clar că este genul de copil care atunci când își dorește ceva, face. El e foarte responsabil. Eu nu mai mănânc combinații, nu mai îmi plac, m-am dezobișnuit. Dar mănânc carne, mănânc pește, mănânc ouă, mănânc brânză, mănânc salate. Câteodată îmi fac o salată din orez sălbatic, cu ton, cu mentă, cu lămâie. Este importantă și cantitatea. Mai sunt însă și perioade când sunt foarte obosită și mi-e foame și din cauza oboselii nu mai am chef să stau să gătesc. Atunci mă duc și-mi cumpăr două pungi de salată deja spălate, le pun în castron, tai repede ceapă, roșii, puțin usturoi, brânză, pun ouă la fiert, puțin jambon copt și îmi fac un castron mare cu salată de obosesc mâncând. Asta poți mânca oricând, fără probleme”, ne-a mai spus Monica Anghel.

Aviv și-a făcut singur costumul de Halloween

Monica Anghel este fericită pentru că fiul ei adolescent de 14 ani, Aviv, este foarte descurcăreț și are inițiative  lăudabile. De exemplu, acesta și-a făcut singur costumul de Halloween pentru o petrecere pe care o are deja stabilită împreună cu prietenii lui.

"Aviv este foarte creativ și are inițiativă. Și-a făcut singur costumul lui, Predator, cu scoci, cu folie de aluminiu, cu un bor de la o o pălărie veche pe care l-a decupat... I-a ieșit extraordinar", am mai aflat de la Monica Anghel. 

Mai multe