Monica Anghel, pusă la zid din cauza kilogramelor în plus, înainte să slăbească. Cum a gestionat răutățile din jur: „Mă vedeam o femeie foarte frumoasă”

Ultima actualizare:

Monica Anghel (53 de ani) a fost dur criticată în urmă cu 7 ani, din cauza kilogramelor în plus. Cu toate acestea, artista a ignorat gurile rele și nu s-a arătat niciodată complexată de acest lucru. Mai mult, în ciuda presiunilor, cântăreața și-a continuat cariera și a fost încrezătoare în ea.

Monica Anghel se simte bine în pielea ei!

„Eu și când eram foarte grasă aveam foarte multă încredere în mine”

Cu 7 ani în urmă, Monica Anghel a slăbit peste 40 de kilograme, după ce a suferit o operație la coloană. La acea vreme, medicii au avertizat-o cu trebuie să aibă mare grijă de sănătatea ei. A fost dur criticată pentru că era „foarte grasă”, însă nu s-a arătat deloc deranjată de acest lucru, ci s-a focusat în continuare pe carieră. Mai mult, artista susține că în ciuda greutății sale, întotdeauna s-a văzut o femeie frumoasă.

„Despre mine toată lumea a spus întotdeauna că sunt foarte talentată, doar că sunt foarte grasă și că trebuie să slăbesc. Ok, am făcut niște greșeli din punctul ăsta de vedere, într-adevăr, dar până la urmă n-a contat ceea ce spunea lumea. Eu și când eram foarte grasă aveam foarte multă încredere în mine. Mă vedeam o femeie foarte frumoasă și eram o femeie foarte frumoasă.

Niciodată! Nu! Nu! (n.r.: nu a simțit că aceste kilograme în plus o trag în jos). Am avut niște succese extraordinare. Am câștigat 11 trofee internaționale. Sunt cel mai premiat artist din țara asta. Deci nu! Nu! N-are nicio legătură, povestea asta cu kilogramele în plus cu succesul nu, dacă ești foarte bun în ceea ce faci nu are nicio legătură. Și dacă ai încredere în tine, evident”, a mărturisit Monica Anghel în emisiunea Play IT.

Ce spune artista despre lumea care afișează o „viață perfectă” pe internet

Monica Anghel a vorbit și despre personale care pozează într-o „viață fericită” pe rețelele de socializare. Chiar dacă lumea arată doar lucrurile frumoase pe Internet, artista este convinsă că nimeni nu scapă de greutăți.

„Eu mă uit pe rețelele astea de socializare și toată lumea arată impecabil, toată lumea arată lux și opulență, toată lumea este într-o fericire maximă, ori viața nu este așa. Viața are și responsabilități, viața îți aduce și probleme viața îți aduce și încercări, viața îți aduce și momente în care simți nevoia să urli, să plângi, te descarci și așa mai departe.

Să dai cu pumnul în masă în anumite situații și așa mai departe.Viața îți aduce și momentul în care părinții nu sunt de acord cu tine sau soțul nu e de acord cu tine, sau copilul nu te ascultă și atunci nu poți să fii într-o fericire maximă.

Eu am spus lucrul acesta și revin asupra lui că din punctul meu de vedere… Că viața perfectă arată ca și EKG-ul unui om sănătos. Păi cum arată EKG-ul unui om sănătos? E mai sus, mai jos, foarte jos, foarte sus, știi? Și tot așa. Pentru că dacă este într-o linie așa dreaptă, aia a murit. Nu mai e, face biiip!”, a mai adăugat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Mette Marit, Prințesa Ingrid și Prințul Haakon, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner raluca moianu png
Banner Ioana Ginghină
cub Catalin Cazacu și Ramona Olaru png
netflix shutterstock jpg
micutzu
cub cub dan bordeianu animat gif
image png
raluca pastrama pepe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net