Alimentul la care Monica Anghel a renunțat definitiv! Așa a topit 43 de kilograme

Monica Anghel, una dintre cele mai cunoscute actrițe românești, declara la începutul anului 2023 cum a reușit să adopte un nou stil de viață care a venit la pachet atât cu un număr minus de kilograme - 43, mai exact - cât și cu multe alte beneficii asupra sănătății sale.

Monica Anghel, înainte și după procesul de slăbire / foto: Arhiva Click!
Monica Anghel, înainte și după procesul de slăbire / foto: Arhiva Click!

Zahărul, pâinea și alimentele procesate au dispărut din alimentația vedetei. De altfel, mulți fani au fost curioși să afle în detaliu cum a reușit Monica Anghel să slăbească sănătos și eficient. 

„O, da. Foarte multe persoane mi-au cerut ajutorul. De șase ani de zile și până acum am slăbit 43 de kilograme și mă mențin. Mă cântăresc în fiecare zi. Azi dimineață aveam 58 de kilograme. Asta zic, că am între 57 și 58 de kilograme”, își începea Monica Anghel mărturisirile, într-un interviu viva.ro

Monica Anghel: „Am renunțat total la zahăr!”

Întrebată la ce a renunțat, vedeta a oferit un răspuns: „La zahăr, clar. Am renunțat total la zahăr și la tot ce conține zahăr”. 

Cu toate acestea, recunoștea faptul că a învățat să își satisfacă pofta de dulce cu bunătăți pregătite în casă: 

„Se întâmplă foarte rar și toată lumea insistă și îmi spune: 'dar măcar ia o gură și gustă'. Cafeaua o beau tot fără zahăr. Eu, când simt nevoia de dulce, mănânc fructe și m-am învățat cu chestia asta. Și spuneam că atunci când iau câte o linguriță de ceva dulce, când mă mai duc pe la știe ce petrecere, realmente simt toate chimicalele posibile și imposibile în prăjitura aceea sau ce este.

Mai fac în casă diverse dulciuri, dar fără zahăr. Pentru că sunt tot soiul de înlocuitori care sunt sănătoși și prepar genul acesta de dulciuri în casă și chiar sunt foarte ok. Am mai renunțat, total, la alimentele procesate, care sunt îngrozitor de nocive. Nu zic că nu mai iau, rareori, câte o feliuță de mezel de poftă, dar vreau să spun că după o feliuță de mezel, începe să mă doară stomacul când le consum. Și atunci de ce să nu le elimin?”.

A cerut ajutorul unui specialist 

„Mă simt foarte bine, mai mănânc și carbohidrați, mănânc și tărâțe de ovăz. Fac o pâine din tărâțe de ovăz cu psyllium, cu ulei de măsline și cu apă și un pic de bicarbonat. Sigur, nu e așa pufoasă și fragedă cum e pâinea, dar nici nu îmi trebuie. Eu, aproape în fiecare zi, mănânc un iaurt, dar nu degresat, ci unul normal, cu tărâțe de ovăz, și e foarte sănătos.

Mănânc de toate: grătar cu salată, ciorbă cu carne, ciorbă de legume, mănânc spanac, mănânc, nu stau nemâncată. Doar că am grijă ce mănânc. În principiu, mănânc doar de două ori pe zi, o masă la 12 și una la 18. Evident că nu fac lucrurile acestea de capul meu.

De trei ani lucrez cu doamna doctor …, care este nutriționista mea de la Brașov. O dată pe an merg la Brașov și merg la detox și îmi fac tot ce am nevoie. Am înțeles și eu că trebuie să am și eu prioritate în viața mea, să fiu sănătoasă pentru membri familiei mele. Până la urmă despre asta e vorba. Trebuie să conștientizezi că trebuie să fii și tu o prioritate în viața ta, că nu te poți ocupa de ceilalți și nu le poți demonstra celorlați cât de mult te iubești, decât dacă ești sănătos poți să fi alături de ei”, a conchis Monica Anghel, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic 5 jpg
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
image
actualitate.net
image
actualitate.net