Cum și-a sărbătorit Monica Anghel fiul de 14 ani! Celebra artistă se menține în continuare la 60 de kilograme

#Exclusiv Click!

Monica Anghel (53 de ani) este mulțumită de cum decurg lucrurile după vacanța de vară. Artista și-a reluat concertele și evenimentele și s-a ocupat de aniversarea fiului său, Aviv, dar în același timp azi a lansat și o melodie nouă.

În continuare, Monica Anghel își menține silueta prin sport, echitație și o alimentație corectă și a rămas constantă la cele 60 de kilograme. Artista a lansat azi cea mai nouă piesă  compusă de Maryan Stavăr, "Aproape de tine", și este foarte încântată de noul ei single.

"Am fost în vacanță în Bucovina, apoi câteva zile la Brașov, după care câteva zile la Ghimbav, și ne-am întors acasă. Aviv a început școala, meditațiile la matematică, și eu am început emisiunile, concertele. Îmi continui sportul, ce am eu de făcut, regimul meu, am grijă de tot!", ne-a mărturisit Monica Anghel care pe 10 septembrie și-a sărbătorit fiul, pe Aviv, care a împlinit deja 14 ani și a trecut acum în clasa a VIII- a.

"Sunt foarte pasionat de mașini"

Ce spune fiul celebrei artistei și cum se simte el la ceas aniversar, am aflat chiar de la Aviv. Sărbătoritul a fost extrem de încântat pentru că de ziua lui s-a plimbat cu o mașină scumpă, cu mulți cai putere, un Rolls-Royce.

"Am primit o experiență pe care nu cred că o să o uit prea curând! M-am plimbat prima dată în viața mea cu un Rolls-Royce și pot să spun că a fost o experiență foarte-foarte frumoasă care pe mine, cel puțin m-a bucurat foarte mult. A fost cadoul din partea părinților mei. Sunt pasionat și de cai normali, îi călăresc aproape zilnic, și de cai putere. Mai nou este o pasiune de-a mea care a început din luna februarie. Sunt foarte pasionat de mașini, tot ce înseamnă Ferrari, Rolls-Royce, Lamborghini, toate mașinile  din această gamă, dar și cele speciale pentru  drifturi și curse, cum ar fi Toyota Supra, sau alte  modele de mașini de acest gen", ne-a povestit fiul Monicăi Anghel care și-ar dori să încerce să facă și drifturi.

"Nu am emoții pentru clasa a 8-a"

Aviv și-ar dori ca atunci când va deveni major și va împlini 18 ani să aibă propria lui mașină dar nu ceva extrem de costisitor la început. Însă nu exclude ca la un moment dat să conducă un Bentley care să îi aparțină în totalitate. Fiului Monicăi Anghel îi place luxul, își dorește să devină milionar și să își deschidă propria firmă de ceasuri la un moment dat.

"Nu îmi doresc ca prima mea mașină să fie ceva foarte "wow" pentru că în primul an poate o mai lovesc sau zgârii puțin dar după ce am mai  multă experiență aș vrea să îmi iau un Bentley Continental GT, dar un model mai vechi pentru că cel nou este foarte scump. Pentru ziua mea voi sărbători duminică alături de prietenii mei, o să vină și Killa Fonic, ne-am cunoscut recent și ne înțelegem foarte bine. Nu am emoții pentru clasa a 8-a, rămân tot aici unde sunt, este foarte bun liceul. Sunt pasionat de muzică dar prefer să cânt singur, prefer să mă știe lumea cu numele de scenă pe care o să mi-l pun eu, nu ca băiatul Monicăi Anghel. În general ascult muzică rap și mai nou îmi place mult și Modern Talking", ne-a mai povestit fiul Monicăi Anghel care a mai dat din casă despre ce relație are cu mama lui artistă.

"Relația cu mama este...depinde... de multe ori încinsă, de alte ori normală. Suntem amândoi vulcanici când avem momentele noastre, mai mult mama. Să zicem că îmi face toate poftele, de fapt tata îmi face toate poftele. Visul meu este să ajung un foarte mare milionar dar vreau să fac banii cinstit, să deschid o firmă de ceasuri și să încerc să evoluez cu ea!", am mai aflat de la băiatul Monicăi Anghel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net