Aviv, fiul Monică Anghel, a căzut victima bullying-ului. Actrița a făcut dezvăluiri usturătoare

Monica Anghel, una dintre cele mai cunoscute și mai iubite actrițe din România, a traversat clipe dureroase atunci când fiul său, Aviv, a căzut pradă bullying-ului. Vedeta a expus nefericitul eveniment în cadrul unui interviu oferit presei. 

Monica Anghel și fiul ei, Aviv / foto: Social media
Monica Anghel și fiul ei, Aviv / foto: Social media

Bullying-ul, unul dintre cele mai negative și mai răspândite fenomene în rândul tinerilor, capătă o mare amploare pe zi ce trece. Din ce în ce mai mulți tineri au parte de experiențe traumatizante, iar fiul Monicăi Anghel s-a numărat printre ei.

Monica Anghel: „Dacă putem să ajutăm, ajutăm”

Vedeta consideră că mulți dintre copiii care săvârșesc acțiuni răutăcioase la adresa altor copii au un astfel de comportament din cauza implicației părinților lor. De asemenea, Monica Anghel nu a stat cu mâinile în sân atunci când Aviv a căzut victima bullying-ului, ci a știut cum să gestioneze această situație. 

„Eu cred că toți copiii sunt, într-un fel sau altul, pentru că toți au mici răutăți. Diferența o fac părinții. Unii îi învață pe copiii lor să nu râdă de alți copii, să nu le vorbească urât. Eu asta am făcut întotdeauna cu Aviv, i-am explicat că nimeni și nimic nu ne dă voie să râdem, să comentăm despre altcineva. Dacă putem să ajutăm, ajutăm, dacă nu, să ne vedem de treaba noastră.

Nu a fost nevoie să mă „prind, pentru că el a venit și mi-a spus de fiecare dată când s-a mai certat cu colegii din diverse motive. Din fericire, este foarte deschis și discutăm absolut orice. Încurajez părinții să aibă o relație apropiată cu copiii lor. Dacă nu este foarte deschis, dar observă o schimbare, să încerce să vorbească cu copilul, să îi dea încredere, să simtă că părintele este alături de el, chiar și dacă a greșit.”, a explicat vedeta, într-un interviu viva.ro

Ce fel de mamă este Monica Anghel 

Atunci când vine vorba de teme și învățare, Monica Anghel nu își alocă rolul unui părinte sever, care pune preț pe note. Dimpotrivă, actrița consideră mult mai importantă informația cu care copilul rămâne. 

„Eu mă ocup de acest aspect, dar nu pot spune că notele sunt cele mai relevante. Pe mine mă interesează cu ce rămâne copilul meu. Asta este cel mai important. Discutăm diverse proiecte pe care le are, nu stau lângă el la birou să îl bat la cap cum să își facă temele, dar, dacă are nevoie de ajutor, îl ofer întotdeauna.”, a conchis actrița, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chestorul mihai rus cluj 2018 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
banner dan ciotoi generic png
image png
555 (16) jpg
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net