Dana Rogoz, bolnavă de Covid, chiar de ziua de naștere a soțului. Mesajul vedetei

17 februarie 2022 9:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dana Rogoz și copiii ei sunt bolnave de Covid, iar vedeta a dezvăluit cum va sărbători ziua de naștere a soțului ei, Radu.

Dana Rogoz a aflat cu doar o zi înainte de ziua de naștere a soțului ei, Radu Dragomir, că ea și fiicele ei au fost infectate cu Covid-19.

Din fericire, vedeta a dat de înțeles că ea și copiii ei, Lia și Vlad, ei au contactat o formă ușoară de Sars-Cov-2. Rezultatele testului PCR le-au primit abia aseară și doar soțul ei, Radu a fost detectat negativ.

Vedeta a împărtășit fanilor pe Instagram vestea că ea și copiii ei au contactat Covid, însă Dana Rogoz a dezvăluit și că azi, 17 februarie, este ziua soțului ei Radu, care împlinește 55 de ani, iar actrița are de gând să-i facă o surpriză. 

"Salutari din izolare! Aseara tarziu ne-au ajuns rezultatele testelor PCR. Lia, Vlad si cu mine suntem pozitivi, Radu e (inca) negativ. Pare ca de data asta nu am mai scapat. Lia e singura cu simptome clare de covid. Vlad nu are nimic momentan. Eu, sincer, de marti seara de cand Lia a inceput sa aiba febra mare, am intrat in modul alerta si nu am mai fost foarte atenta la cum ma simt. Simt o ameteala, o oboseala si cam atat.

Dar acum mai am o mica problema: azi e ziua lui Radu, asa ca trebuie sa ma organizez cu o comanda de tort si lumanari livrate la poarta Pe curand!", a scris vedeta pe Instagram

Dana Rogoz și Radu Dragomir, o iubire ca-n basme

Dana Rogoz, 36 de ani, și Radu Dragomir trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de 10 ani, iar în ciuda diferenței de vârstă, cei doi s-au căsătorit și și-au construit o familie frumoasă. Coi doi  s-au întâlnit pe vremea când Dana juca în serialul "La Bloc", ea avea doar 19 ani, iar Radu Dragomir 36 de ani. 

Dana Rogoz și radu Dragomir s-au căsătorit în 2021, într-o nuntă superbă ce a avut loc la Palatul Mogoșoaia. A urmat apoi venirea pe lume a celor doi copii, Vlad Luca Dragomir, care s-a născut în 2014, iar luna mai a anului 2020 s-a născut fiica cuplului, Lia Elena Dragomir.

Dana și Radu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, iar anul acesta, pe 14 februarie, actrița a împărtășit fanilor o amintire extrem de dragă, prima zi de Valentine's Day petrecută alături de partenerul ei, acum mai mulți ani.

Dana Rogoz și-a delectat fanii dându-le detalii despre imaginea în care apare alături de Radu, de pe vreamea când amândoi erau mult mai tineri. În acea zi, partenerul ei i-a dăruit un inel.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Mai multe