Dana Rogoz și Radu Dragomir, amintire duioasă din prima zi a îndrăgostiților petrecută împreună

14 februarie 2022 21:08   Vedete românești

Ziua Îndrăgostiților a fost sărbătorită și de vedetele autohtone. Dana Rogoz a profitat de ziua de 14 februarie pentru a-i reaminti soțului despre sentimentele pe care i le poartă. Actrița a distribuit o fotografie superbă de cuplu și a scris un mesaj pe măsură. 

Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir sunt împreună de 17 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012 și au împreună doi copii, un băiețel pe nume Vlad și o fetiță: Lia. În ciuda diferenței de vârstă de 18 ani, Dana Rogoz și Radu Dragomir se înțeleg de minune și au reușit să găsească o modalitate prin care împreună pot depăși orice impediment care le apare în cale. 

De Ziua Îndrăgostiților, Dana Rogoz a distribuit o fotografie în care ea și Radu apar sărutându-se. În dreptul imaginii, Dana a scris o scurtă poveste care a fost foarte apreciată de admiratorii vedetei. "Țin minte primul nostru Sf. Valentin. Stăteam cu chirie într-un apartament de pe str. Tunari. Radu mi-a oferit cadou un inel, pe care îl port și în acest moment la mâna. Sf. Valentin de azi e al 17 - lea pe care îl sărbătorim împreună. ❤Avem în plan să ciocnim un pahar de vin în seară această, pentru noi doi, în căsuța noastră, după ce ne adorm copiii. Niște nebuni, ce mai. ♥", a scris Dana Rogoz. 

Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir s-au cunoscut pe platoul de filmare al celebrului serial difuzat de PRO TV, "La Bloc". Nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere, însă după doi ani în care au lucrat împreună au decis să acorde o șansă relației lor. Radu Dragomir a divorțat de femeia cu care era divorțat la acea vreme și alături de care are un băiețel și a început o relație alături de Dana Rogoz. 

”Au fost povești care s-au încheiat, și apoi alte povești care au început. Noi am crezut foarte tare în ceea ce trăiam la momentul respectiv”, a declarat Dana Rogoz.

Radu Dragomir are o relație foarte bună cu fiul său din fosta casătorie, un adolescent de 19 ani care a plecat în Elveția pentru a studia. 

Dani Oțil și Alex Velea și-au surprins partenerele de viață 

Și alte vedete au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților. Soția lui Dani Oțil s-a mândrit pe contul personal de Instagram cu buchetul de flori pe care l-a primit din partea prezentatorului de la Antena 1.

Nici Alex Velea nu a trecut cu vederea evenimentul special și iu-a oferit Antoniei un buchet de flori. Adela Popescu a primit din partea lui Radu Vâlcan o declarație de dragoste în direct, în timp ce Andreea Bănică l-a surprins pe soțul ei cu un tort personalizat. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!      

Mai multe