David Dobrincu, dedicație inedită de dragoste pentru mama sa, Carmen

15 februarie 2023 13:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dacă pentru unii Ziua Îndrăgostiților a fost un moment foarte bun pentru a sărbători iubirea în cuplu, dar pentru David Dobrincu 14 februarie a fost un moment potrivit pentru a-i face o superbă dedicație de dragoste mamei sale. Puștiul-minune în vârstă de 11 ani a lansat marți un cover după piesa „Have I Told You Lately That I Love You” interpretată de Rod Stewart, pentru care David a realizat și un videoclip, filmat în apropierea castelului Cantacuzino. 

 „Am fost în acel loc de basm, pentru că lui David i-a plăcut foarte mult acolo, atunci când a participat la filmările pentru serialul «Wednesday». Ne-am propus ca de fiecare dată să aducem în videoclipurile lui locuri superbe din țară și iată că s-a întâmplat și acum”, a povestit, pentru Click!, mama sa, Carmen Dobrincu. David este la a doua melodie realizată după un hit Rod Stewart, căci anul trecut, în octombrie, a lansat un cover și după piesa „Sailing”.

Filmările pentru videoclipul reinterpretării făcute de David Dobrincu pentru piesa „Have I Told You Lately That I Love You” au fost realizate împreună cu Alessia Maria Stoica (13 ani), care cochetează cu modellingul de foarte mică. Cei doi s-au și distrat de minune cu această ocazie, căci s-au jucat și s-au dat în leagăn. În clip puștii se îmbrățișează, se țin de mână și se privesc, de parcă ar fi doi îndrăgostiți. Pentru că asta și-a dorit David, ca melodia cântată de el pe celebrele acorduri și versuri să fie la îndemână tuturor celor care doresc să-și acompanieze iubirea cu un cântec de dragoste. Noul videoclip realizat de David Dobrincu a fost lansat oficial în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la PRO TV, căci are o relație specială cu această emisiune, unde realizează și el, în fiecare zi de miercuri, o rubrică.

David Dobrincu interpretează încă un hit de-al lui Rod Stewart: „Have I Told You Lately That I Love You”

Cine este David Dobrincu?

David Alexandru Dobrincu are 11 ani, e fotomodel, actor, dansator și cântăreț. Deși este încă la o vârstă atât de fragedă, are deja mai multe single-uri lansate, coveruri, precum și experiența unor concerte susținute în aer liber... și nu numai. David a apărut în reclamele și promouri tv, a prezentat modă pe marile podiumuri ale lumii, a filmat pentru seriale tv precum „Clanul”, „Vlad” și „Lecții de viață” - de la PRO TV. În plus, a luat lecții de dans de societate la Academia de dans a lui Mihai Petre.

Și asta nu este tot! David dublează voci pentru filme de animație și are propria rubrica la „Vorbește lumea”, „DD Show”. De asemenea, a realizat și un cover după melodia „Karma” (interpretată în original de Coldplay), unde ia atitudine în ceea ce privește violența în școli, care se asociază fenomenului de bullying. A lansat o melodie și cu Marius Moga, intitulată „Hai”, apoi a înregistrat cu Anna un cover special de Crăciun, după „Mistletoe” a lui Justin Bieber, iar cu Ava a colaborat la un alt cover, după „Shallow”, al lui Lady Gaga & Bradley Cooper. A urmat o altă colaborare cu Charlize – „An eisai ena asteri”, un cover după Nikos Vertis și cu Cezar Ouatu a colaborat la coverul piesei „Perfect Symphony” dar și pentru altele și are multe proiecte muzicale. O altă colaborare este cea cu Ana Maria Mărgean.

Mai multe