De ce a ales Gina Pistol să renunțe la rolul de prezentatoare de la „Chefi la Cuțite”

30 mai 2023 8:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deja a trecut ceva vreme de când Gina Pistol a surprins fanii emisiunii „Chefi la Cuțite” cu anunțul retragerii ei din show. Între timp, vedeta de televiziune și-a întemeiat o familie fericită alături de soțul ei, Smiley, cât și de fiica sa, Josephine. Iar pentru cei cărora încă le este dor de Gina Pistol, pe ecranul de televiziune, podcast-ul lui Mihai Morar vine cu mai multe detalii despre plecarea ei.

Gina Pistol tocmai s-a căsătorit cu Smiley, cei doi formând deja un cuplu fericit de ceva timp. Vedeta are o viață fericită și se dedică în totalitate creșterii fiicei ei, Josephine, în vârstă de doar 2 ani! Fanii Ginei Pistol sunt, cu siguranță, bucuroși să își vadă idolul mai fericit ca niciodată. Ea s-a retras din televiziune odată cu nașterea fiicei ei, după o carieră de succes la Antena 1, unde a prezentat proiecte precum „Chefi la Cuțite” și „Asia Express”.

Iar pentru cei care încă îi duc dorul și se întreabă ce a dus la retragerea ei de la emisiune, podcast-ul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu”, vine cu mai multe detalii! Mona Segall, femeia care a reușit să aducă pe ecranele din casele noastre emisiuni precum „Dansez pentru tine”, sau chiar „America Express”, a fost invitata lui Mihai Morar și a vorbit despre plecarea Ginei Pistol de la „Chefi la Cuțite”.

„Munca Ginei înseamnă că stă de la 10 dimineața, până la 2 noaptea”

Vorbind despre cantitatea masivă de muncă a Ginei Pistol în cadrul emisiunii, Mona Segall a declarat că „munca Ginei înseamnă că stă de la 10 dimineața, până la 2 noaptea”. În continuare, ea a spus că „e obișnuită să stea cu cea mică”. Ea a recunoscut că nu i-a fost ușor să afle decizia Ginei, iar întrebată de Mihai Morar dacă a încercat să o facă să se răzgândească, Mona Segall a spus că „am încercat, dar nu prea încerc să fac lumea să se răzgândească când iau o asemenea hotărâre, de care depinde viața și familia.”

În cele din urmă, decizia Ginei de a pleca de la „Chefi la Cuțite” pentru a avea grijă de fiica ei, a fost una corectă, vedeta fiind acum mai fericită ca oricând.

Mai multe