De ce a plecat din țară și cum a fost viața Anamariei Ferentz în SUA. Artista a avut mai multe joburi „Nu mi-a fost rușine să lucrez”

17 septembrie 2024 5:51   Vedete românești

În anul 2010, Anamaria Ferentz, în vârstă de 48 de ani, a decis să părăsească România pentru a începe o nouă viață în SUA, unde nu o cunoștea nimeni, fără paparazzi și departe de atenția publicului. A revenit pe meleagurile românești după 14 ani. Și totuși, cum a fost viața artistei în America?

Anamaria Ferentz (48 de ani) a decis în urmă cu mai mulți ani, în 2010, să plece în SUA, să trăiască o viață normală. Cu toate că s-a reîntors în România, îndrăgita artistă a mărturisit că „America este țara tuturor posibilităților, chiar și acum când sunt vremuri mai dure și mai incerte”. De asemenea, într-un interviu recent, ea a vorbit și despre cum s-a descurcat peste Ocean, dar și despre ocupațiile pe care le-a avut cât timp a stat acolo.

Nu mi-a fost greu decât din punct de vedere familial, că eram departe de tot ceea ce mă lega sufletește și sangvin, adică familia! În rest, am muncit pentru tot ce mi-am dorit să am. Eu mereu am fost muncitoare și nu mi-a fost rușine să lucrez, am avut și joburi care pentru alți artiști consacrați ar fi fost poate dificile: am fost și baby-sitter, am fost și vânzătoare de mașini la reprezentanța Honda, am fost și agent imobiliar, dar și profesoară de muzică (ultimele două mi-au plăcut cel mai mult).

Anamaria Ferentz: „În România mi se părea că mă lupt cu morile de vânt” 

Am vrut întotdeauna să stau în cele mai frumoase și mai sigure locuri, așa că a trebuit să muncesc pentru a plăti chirii mari”, a declarat Anamaria Ferentz, pentru viva.ro.

De asemena, artista a vorbit și despre motivul pentru care a ales să părăsească țara natală și să se mute peste Ocean: „ Depinde fiecare ce își dorește, eu am vrut experiențe noi, viață nouă și diferită, sunt aventurieră ca fire și nu aș putea stagna undeva, sunt în continuă mișcare. Plus că deja în România mi se părea că mă lupt cu morile de vânt în domeniul muzical.

Dădeam zeci de telefoane zilnic pentru a mă ruga de lumea cu care lucram să facem ceva. La un moment dat, am zis că e timpul pentru un nou drum. Știam că trebuie să fie mai mult de atât în viața mea”, a mai spus Anamaria Ferentz. 

Mai multe