De ce a renunțat, de fapt, Mihaela Tatu la televiziune. Puțini știu cu ce probleme de sănătate s-a confruntat prezentatoarea „De 3x femeie”

25 septembrie 2024 7:39   Vedete românești

Mihaela Tatu (61 de ani) a fost gazda uneia dintre cele mai cunoscute și îndrăgite emisiuni, respectiv „De 3x femeie”. A debutat în televiziune la 38 de ani, iar în 2011 a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Motivul? L-a dezvăluit chiar ea.

Mihaela Tatu a renunțat la televiziune în momentul în care s-a îmbolnăvit

Mihaela Tatu a fost îndrăgită la scară largă de publicul din România, pe vremea când prezenta celebra emisiune „De 3x femeie”. În anii 2000, fosta moderatoare a decis să divorțeze și a ales să se axeze mai mult pe carieră, ceea ce i-a adus un succes uriaș.

A prezentat show-ul timp de 7 ani, respectiv din 2001 și până în 2008, an în care a decis să plece de la Pro Tv și să se mute la Antena2, unde a stat doar 3 ani, căci în 2011 urma să aibă parte de un episod greu.

Mihaela Tatu s-a operat de fibrom, iar viața ei s-a schimbat radical. După intervenție, fosta prezentatoare Tv a ales să se retragă definitiv din lumina reflectoarelor și s-a concentrat pe starea ei de sănătate. Mai mult, aceasta s-a mutat la Oradea.

Cu ce se ocupă Mihaela Tatu în prezent

Chiar dacă s-a născut în Brașov și a trăit în București, Mihaelei Tatu nu i-a fost greu să o ia de la zero într-un oraș nou. Vedeta a reușit să își găsească un alt drum în carieră, iar în prezent are un site unde înregistrează povești pentru copii, însă mai are și alte proiecte.

„În primul rând sunt trainer în tehnica și arta livrării discursului, mă ocup de ceea ce înseamnă comunicare. Nu vorbire, ci comunicare din toate perspectivele. Apoi am împreună cu niște prieteni dragi un site de povești pentru copii și spun povești copiilor, interpretez mai bine zis, mi se spune femeia cu o mie de voci.

Apoi am un program de gimnastică pentru seniori, gimnastică care vine să le întărească musculatura și încrederea în ei. Astea merg mână în mână. Am acasă un studio și înregistrez audiobook-uri. Și aș putea continua. Prezența mea la întâlnirile femeilor sau zona mea de voluntariat, cursurile de comunicare în cadrul unei campanii”, mărturisea Mihaea Tatu, în urmă cu ceva timp.

Mai multe