Carmen Brumă, adevăruri dureroase! Ce căuta goală, în balcon, la minus 35 de grade

29 august 2022 17:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Carmen Brumă a devenit o adevarată expertă într-un regim de viață sănătos. Puțini știu, însă, ce clipe dificile a îndurat vedeta în trecut, atunci când a ajuns să pună aproape 40 de kilograme. Invitată recent într-un podcast, simpatica parteneră de viață a lui Mircea Badea a dezvăluit detalii uluitoare din tinerețe, inclusiv un episod în care mama ei a găsit-o goală în balcon la minus 35 de grade.

În podcastul Ilincăi Vandici, Carmen Brumă a vorbit despre o perioadă foarte dificilă a vieții ei. Mutată cu familia la Moscova, atunci când avea doar 16 ani, „Miss Boboc” la acea vremea avea să se lovească de mari probleme cauzate de depresie.

Wow: Carmen Brumă arată superb! Imagini de senzație din vacanța de lux, în Turcia, cu Mircea Badea

„Am intrat într-un soi de depresie. Ce face o adolescentă care intră în depresie? Se refugiază în mâncare. Eu n-am perceput că iau un 1 kilogram, 2, 3 - pur și simplu m-am trezit peste noapte că am luat 37 de kilograme spre 40.

Depresia s-a adâncit și am început să fac tot felul de prostii care m-au costat sănătatea în acel moment. Am ținut nenumărate cure de slăbirie, ajunsesem pe marginea prăpastiei, ajunsesem într-un soi de obsesie din asta”, a povestit Carmen Brumă.

Carmen Brumă: „Ajunsem într-un stadiu de suferință și de tensiune nervoasă”

Vedeta a dezvăluit că încercat tot felul de cure „care n-au fost toate sănătoase”. „Am încercat toate prostiile. Am mâncat supă de varză până mi-au crescut frunze. Am mâncat ce vrei tu. Am băut oțet. Spune tu orice, eu am încercat în perioada aia”, a mărturisit invitata Ilincăi Vandici.

Vezi și: Carmen Brumă, avertisment pentru femeile care țin o anumită dietă! Riscurile sunt majore

Ajunsem într-un stadiu de suferință și de tensiune nervoasă încât atunci când ajungeam în fața unei cofetării și vedeam prăjituri îmi tâșneau automat lacrimi din ochi”, a povestit Carmen Brumă, vizibil emoționată.

„După ce am făcut nenumărate prostii, am început să învăț. La un moment dat m-a găsit maică-mea la minus 35 de grade pe balcon. Eram întinsă, stăteam dezbracată în speranța că o să mă îmbolnăvesc și dacă o să mă duc la spital o să slăbesc cu siguranță”, a explicat vedeta în timpul podcastului.

Carmen Brumă: „Suferința asta m-a modelat și m-a făcut omul care sunt astăzi”

Devenită un simbol al unui regim de viață sănătos, Carmen Brumă a explicat că suferința din tinerețe a reușit s-o ajute să devină omul care astăzi inspiră mii de oameni să ducă o viață echilibrată.

„Din fericire am reușit să transform trauma într-o chestie pozitivă. Cumva, toată suferința asta m-a modelat. Eu nu regret deloc, pentru că asta m-a transformat, m-a șlefuit, m-a modelat și m-a făcut omul care sunt astăzi. Fără suferința aia nu eram ce sunt acum.

Datorită ei, eu am reușit să-mi găsesc pasiunea și să fac ceea ce fac. Simt cumva că asta e menirea mea”, a concluzionat Carmen Brumă.

Vezi și: Carmen Brumă a făcut impresie bună în Bulgaria! Vedeta a fost invitată să facă workshopuri de mișcare și nutriție

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe