Deea Maxer, prima imagine alături de noul iubit? Cum arată bărbatul cu care l-a înlocuit pe Dinu Maxer

6 mai 2023 12:58   Vedete românești

Dinu și Deea Maxer au anunțat că divorțează la finalul lunii martie și de atunci au rămas în atenția presei. Acum, cei doi foști soți încearcă să-și refacă viața. De curând, bruneta s-a afișat cu un bărbat misterios.

Atunci Deea și Dinu Maxer au anunțat că se despart, fanii lor credeau că este vorba despre o glumă proastă sau o strategie de a se promova, dar, până la urmă, povestea s-a dovedit a fi adevărată.

Primul care și-a încercat norocul în dragoste a fost Dinu. S-a întâmplat la doar câteva zile de la semnarea actelor de divorț dar, noua relație nu a durat decât câteva săptămâni.

La adresa Deei s-au făcut multe speculații, dar, până acum bruneta nu a confirmat sau infirmat că și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat decât Dinu.

Fotografia i-a mirat pe fanii Deei

Totuși, recent, Deea a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu un bărbat misterios fără să dea prea multe detalii despre el. Reacția prietenilor virtuali a fost, așa cum era de așteptat, una de uimire.

Pe fundalul imaginii, Deea a ales să pună o melodie, respectiv piesa lui Sam Smith, intitulată Fire on fire, al cărei refren este: „Foc pe foc, ne-ar ucide în mod normal/ Dar cu atât de multă dorință, împreună suntem câștigători/ Ei spun că am scăpat de sub control, și unii spun că suntem păcătoși/ Dar nu îi lăsa să ne distrugă(…)/ Pentru că atunci când(…) îmi spui că mă iubești/ Și mă privești în ochi/ Tu ești perfecțiunea mea, unica mea direcție”.

De ce au divorțat Deea și Dinu Maxer

Deea și Dinu Maxer au divorțat după 18 ani de căsnicie, iar fiecare a luat-o acum pe drumul său. Artistul a luat o decizie surprinzătoare, după ce fosta lui soție s-ar fi despărțit de el din cauza vârstei.

Cea care a dezvăluit că Deea a decis să se despărtă de Dinu Maxer a fost Elena Merișoreanu, interpreta de muzică populară și prietenă apropiată a cuplului:

„Sunt foarte tristă că s-au despărțit, Maxerii sunt prietenii familiei mele, nu mi-am imaginat niciodată că vor pune capăt căsniciei. Am fost la o lansare de produse și i-am văzut pe amândoi, el arată superb, iar ea e o frumoasă.

Am sunat-o să o întreb: E adevărat că divorțați, care e motivul? Deea mi-a zis așa: «Diferența de vârstă!» Îmi pare tare rău pentru ei, au doi copii, au realizat multe împreună. Se zvonește că s-ar fi despărțit din cauza sărăciei, eu nu știu exact.

Însă, dacă e așa, să nu uite că alții trăiesc dintr-o pensie mizeră și că n-au ce pune pe masă, așa că să nu se mai plângă. În comparație cu cei de afară, salariile din România sunt mizerabile”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru impact.ro.

Mai multe