Delia a comis o gafă incredibilă la Timișoara! Gestul artistei a lăsat publicul fără replică. VIDEO

10 decembrie 2023 16:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anul în care Timișoara a fost desemnată Capitală Culturală Europeană s-a încheiat într-un mod neașteptat. 

Autoritățile locale au organizat un eveniment grandios, menit să ofere bucurie și distracție. Printre artiștii invitați să urce pe scenă s-a aflat și Delia, una dintre vocile apreciate din România.

Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare

Cu toate acestea, entuziasmul publicului a fost umbrit de un moment neașteptat. Delia a interpretat Imnul Oțelului Galați, echipa care în 2011 a avut o dispută intensă cu Politehnica Timișoara în Finala Ligii 1.

Confruntarea a fost câștigată la limită de Galați, într-un meci plin de controversă. Fanii prezenți la concert au surprins momentul și l-au distribuit pe rețelele de socializare, iar reacția timișorenilor a fost una de surpriză și dezamăgire față de această gafă.

Nu este prima dată când Delia cântă imnul echipei Oțelul într-un alt oraș decât Galați

În luna septembrie, Delia a repetat aceeași gafă. Artista a ținut un concert în fața Palatului Culturii din Iași.

În timpul spectacolului, Delia a inclus în repertoriul său și imnul echipei de fotbal Oțelul Galați. Astfel, versurile precum „Cea mai tare din Carpați este Oțelul Galați” au răsunat în centrul Iașiului.

Această situație a fost primită cu ironie de către suporterii echipei gălățene, însă a stârnit indignare printre fanii lui Politehnica Iași. În ultimii ani, relația dintre fanii celor două echipe a fost tensionată, ajungând chiar la confruntări violente. Mai mult, în prezent, Oțelul Galați este văzută drept cea mai mare rivală a echipei Politehnica Iași.

Primăria Iași, maestră în „momente de confuzie”

Iașiul a avut mai multe momente controversate în legătură cu fotbalul în trecut. Anul trecut, echipa Poli a devenit subiect de ironie la nivel global după ce, în loc să afișeze pe tricourile fotbaliștilor mesajul "Stop războiului", a scris, în engleză, „Oale crude”.

Această greșeală a avut loc la scurt timp după ce vicepreședintele Dan Cojocaru a apărut într-o poză oficială îmbrăcat în treningul echipei Manchester City în timpul prezentării unui nou jucător, John Kamara.

În plus, clubul a făcut gafe legate de achiziționarea unui jucător, Del Priore, confundând numele echipei de proveniență a acestuia, a prezentat steagul Andorrei în locul celui al României în timpul sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor și a vândut abonamente pentru locuri care nu erau disponibile în stadion.

Mai multe