Caz hilar în Galați: Dorinel Munteanu și suporterii au dat zăpada de pe gazon

Ultima actualizare:

Meciul dintre Oțelul Galați și CSU Craiova, disputat duminică, a fost sub semnul întrebării, până în ultima clipă - dat fiind că zăpada a pus stăpânire pe terenul gălățenilor, șansele pentru disputarea partidei erau considerate minime. Salvarea a venit de la oficialii clubului gălățean, inclusiv antrenorul Dorinel Munteanu, dar și de la suporteri, fiecare contribuind la îndepărtarea zăpezii din zona de joc. În cele din urmă, partida a fost câștigată de oaspeți cu 3-1.

Dorinel Munteanu (stânga) a dat zăpada, înainte de meci (FOTO: Facebook)
Dorinel Munteanu (stânga) a dat zăpada, înainte de meci (FOTO: Facebook)

„După o înfrângere nu pot să fiu decât dezamăgit... Mi-o asum, sunt antrenorul echipei, nu pun consecințele premergătoare meciului, dar le mulțumesc tuturor oamenilor care au fost la stadion și m-au ajutat să dăm zăpada de pe teren, într-un timp record, de circa cinci ore. Cu vremea nu puteam să ne opunem! Două reprize diferite, prima a fost foarte bună din partea noastră, am marcat, am avut în față un adversar de calitate, care nu ne-a pus niciun fel de probleme. În a doua repriză, s-au schimbat lucrurile și de aceea sunt foarte umilit, mă simt umilit de această înfrângere, pentru că nu se poate așa ceva! Deja le-am comunicat jucătorilor de cine mă voi despărți, chiar înainte de decembrie, pentru că un asemenea tratament nu pot să suport! Jucători indolenți, care fac asemenea greșeli. Voi discuta mâine cu ei după ce voi reuși să dorm, dacă pot, în această noapte.

Apelul făcut de Dorinel Munteanu pentru primenirea echipei

Nu este o decizie la cald, eu n-am fost umilit, de foarte mult timp, în fotbal. Le-am spus și jucătorilor la cabine, asta nu e o noutate, n-o să mai fie la echipă și «la revedere»! Randamentul este cel care face un jucător să joace sau nu. Le mulțumesc tuturor suporterilor pentru că au venit în număr foarte mare, nu mă așteptam. Nu m-am ferit niciodată de muncă, nu m-am ferit nici când am preluat Oțelul, nu mi-a fost rușine să dau zăpada de pe teren! Aș vrea să fac un apel, am nevoie de sprijin financiar. În afară de Primărie, care ne-a finanțat, vreau ca și ceilalți sponsori să fie lângă noi. Chiar dacă am un buget mic, aș vrea să-l primesc la timp”, a fost discursul lui Dorinel Munteanu. 
Situația de la Galați a produs un decalaj în Superliga României, așa încât partida de pe Arena Națională, dintre Dinamo și FCSB, a început cu 10 minute mai târziu, față de ora programată, inițial, lovitura de start petrecându-se la 20.40 și schimbând programul de televizare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net