Delia, jignită! „Ce înseamnă ca soțul să nu își facă treaba în dormitor”. Ce răspuns inedit a dat artista

23 septembrie 2024 14:31   Vedete românești

Delia Matache se numără printre vedetele care au o pasiune pentru alergat, astfel că, nu este deloc o surpriză că a participat la „Omu Marathon”, concurs de alergare montană, eveniment ce a avut loc sâmbătă, 21 septembrie. Bineînțeles, artista a vrut să îi țină la curent și pe fanii ei, mai ales că a fost mândră de realizarea sa. Însă, se pare că un internaut a încercat să o jignească. Care a fost replica cântăreței?

Sâmbătă, pe data de 21 septembrie 2024, Delia Matache, una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe din România, s-a numărat printre cei care au participat la evenimentul „Omu Marathon”, concurs de alergare montană. Și cum este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține pe urmăritori la curent cu toate momentele din viața ei, cântăreața a vrut să se laude cu această realizare.

Din păcate, însă, se pare că un internaut a vrut să o jignească pe artistă și nu i-a lăsat un comentariu tocmai plăcut. „Ce înseamnă ca soțul să nu își facă treaba în dormitor”, a fost mesajul acestuia, dând de înțeles că solista nu are activitate acasă, motiv pentru care participă la astfel de evenimente.

Se pare că Delia a ținut să îi răspundă, și să-i transmită câteva cuvinte. Artista, într-un mod ironic, i-a explicat „fanului” de ce s-a apucat, de fapt, de alergat.

„La fiecare kilometru parcurs, simt așa cum am câte un orgasm”

„Stai puțin. Ce? Poftim? Stai, pentru comentariul ăsta trebuie să îmi desfac părul să avem o discuție. Ok. Nu există niciun alt motiv pe lumea asta ca o femeie să participe la o cursă de tip semimaraton, sau maraton, nu e niciun alt motiv decât că e ne***...  Adică încerc să îmi dau seama câți concurenți am fost, bănuiesc că la bărbați nu se pune, ei aleargă pentru că sunt pasionați, doar femeile sunt ne*** care aleargă. La bărbați e ok, nu?   

Ce femeie e aia care aleargă? Cum adică, ce motiv ai să alergi? Nu te ... bărbatul acasă? De ce alergi? Alergi după...? Totul se rezumă la sex, tot ce este în jurul unei femei este despre sex. Atât reprezintă în mintea unora probabil. Adică, dacă a părăsit locul de spălat vasele și a îndrăznit să aibă vreo pasiune, vreo chemare către ceva, vreo curiozitate despre lume, despre călătorii... Îți dai seama, dacă se duce pe munți și-o caută, se duce pentru...

Îmi pare rău că existați. Am fost finuță când am zis asta, putea să fie mai rău de atât, dar chiar îmi pare rău.

Dar totuși, ca să nu rămână domnul (cel care i-a lăsat comentariul n.r) nelămurit, o să explic de ce m-am apucat de alergat. Știi, la fiecare kilometru parcurs, simt așa cum am câte un orgasm și e un orgasm pe kilometru. Dacă, de exemplu, cursa are 20 de kilometri, eu am practic 20 de orgasme.

Și după 20 de kilometri, gen te uzi, ești leoarcă efectiv, fleașcă... la șosete. E o orgie ce se întâmplă la cursele astea, este sex în grup. Că suntem grupuri, mari, mulți oameni. Lăsați-mi numărul soției să o sun să o iau la alergat”, a fost replica artistei.

Mai multe