#Exclusiv Click!

După doi ani, Catrinel Sandu a venit în vacanță în România! Cum a fost așteptată în țară: „Am reușit să...”

7 iulie 2024 11:19   Vedete românești

Catrinel Sandu (47 de ani) a venit în țară cu toată familia. După doi ani de zile în care nu a mai reușit să ajungă în România, celebra coregrafă și fosta „Bebelușă” a Cârcotașilor nu știe ce să facă mai întâi și cu cine să se întâlnească cât timp va sta în țară.

A venit de joi și deja ea și familia ei au participat la o nuntă. Mama ei a așteptat-o acasă cu toate bunătățile iar cele două fete ale sale, Sara și Lara sunt și ele fericite că au ajuns în vacanță în România. Click! a stat de vorbă cu Catrinel Sandu imediat cum vedeta a ajuns în țară!

Aniversarea căsătoriei cu soțul ei, Steve, multe plimbări, atât la munte cât și la mare și foarte multe întâlniri cu prietenii și rudele. Cam de un astfel de program se va bucura Catrinel Sandu cât timp va sta aici!

Catrinel, când ați ajuns în țară?

Am ajuns joi în țară după doi ani de zile. Nu vine să cred că au trecut doi ani de zile pentru că știi că eu veneam în fiecare an, dar au fost doi ani în care s-au întâmplat, am avut evenimente, am fost plecați în excursii, în croaziere... Au trecut repede, dar și dorul, mă rog, există și există în continuare. Dar, să știi că abia când am pus piciorul pe tărâm românesc, ca să spun așa, la aeroport, abia atunci am realizat, Doamne, cât de mult mi-a lipsit.

Cu ce v-a aşteptat mama ta?

Cu un meniu întreg, fiecare a avut câte o preferință. Eu am preferat ceva de mâncare, Steve ceva, fetele la fel. Noi am venit și cu prietena Sarei, Anica. Este prietena ei cea mai bună, sunt prietene din clasa a 2-a în America și Anica împlinește 16 ani, iar părinții ei, care sunt prieteni cu noi de familie, au vrut să-i facă o surpriză pentru „Sweet 16” și au trimis-o cu noi.

Cum o să vă petreceți timpul acasă?

După 2 ani de zile agenda este full. Trebuie să ne întâlnim cu foarte mulți oameni dragi, cu prieteni buni, cu rude. Am reușit să ne aducem o parte din rude în România, adică o parte care trăiesc în Germania și o parte care trăiesc în Italia. Finii noștri dragi și prietena mea sunt în Germania, verișoara mea este în Italia și vin și ei în România, pentru că altfel nu am fi putut să ne întâlnim și cu ei. Și vom merge la mare. Steve n-a văzut niciodată Marea Neagră, Sara a văzut-o când avea 3 ani, iar Lara, cea mică, niciodată. Așa că îți dai seama, nici eu nu am mai fost pe litoralul românesc de nu mai țin minte când. De fapt, 13 ani sau de 12 ani nu am mai fost. Și vreau să o văd două zile foarte ușor, și așa, pe relaxare.Adică vreau să aibă și ei o idee de cum este la noi pe litoral, nu numai pe plajele noastre din Florida. O să mergem la munte, pentru că Steve este înnebunit după munte, îi place foarte mult în Brașov și în Poiana Brașov. O să mergem și la Castelul Bran evident să îi arătăm prietenei Sarei și să-și împrospăteze memoria și fetele cu toate locurile frumoase și minunate pe care noi le avem și, de ce nu, și eu.Câteva mănăstiri, încerc să le arăt în acest timp destul de scurt, pentru că, din păcate, nu am putut să venim mai mult, cât de mult pot. Noi avem atât de multe lucruri frumoase și minunate de care mie, mi-e dor și pe care și eu nu le știu în țara noastră, încât încerc așa să fac un mic itinerariu.

Ce ți-a lipsit din România?

Îmi lipsește vibe-ul ăsta al nostru, îmi lipsesc prietenii foarte mult. Pentru că familia mea acum, adevărata familie, știi cum e... E acolo. Știi, fetele, mama, care vine și stă cu noi atât de mult. Dar mai am și alte rude aici, prietenii și tot vibe-ul ăsta așa frumos.Știu și înțeleg, poate că atunci când vii în vacanță lucrurile stau altfel. Și în momentul în care ești prins în nebunia zilelor, lunilor, anilor și așa mai departe, nu mai e la fel. Dar pentru mine, România o să rămână întotdeauna acasă. Nu contează cât de mulți ani și cât de bine sunt eu ancorată în America. România e România. Deci, România e țara. Știi cum e? Simți. Sângele se mișcă altfel aici, când ești în țara ta. Mi-au lipsit foarte multe lucruri din punctul ăsta de vedere.Din alt punct de vedere, după 15 ani de zile, acolo într-un fel, e casa mea. M-am obișnuit foarte bine, mai ales în ultimii ani, cu absolut totul.

„Plecăm pe 21 iulie, după aniversarea noastră”

Cum veți sărbători aniversarea de la nunta voastră pe care ați făcut-o în România?

Aniversarea noastră, da, așa este, de la nuntă pe care am făcut-o în România, pentru că eu mi-am dorit foarte tare, de fapt, și mama și-a dorit foarte tare să facem o nuntă și în România, la biserică, cu toate că noi am fost și la biserică în America. Dar, cum vom sărbători? O să mergem cu nașii noștri, scumpi și dragi, Carmen și Ștefan, care e și verișoară mea, undeva frumos, ne-au spus ei, toți împreună, așa că sinceră să fiu nu știu unde, dar am înțeles că este o locație foarte frumoasă, undeva lângă București și o să mergem să sărbătorim, pentru că, chiar după aniversarea noastră, noi plecăm, pe 21 iulie.

Cât de fericită ești acum?

Sunt fericită cum nu am fost niciodată, și nu mi-am imaginat că pot fi, și mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu, în fiecare zi, pentru tot ce avem. Sunt extrem de fericită și de mulțumită.

Când începeți școala?

Noi începem școala mai devreme decât voi, profesorii încep cu o săptămână înaintea copiilor, adică eu voi începe și mai devreme. Pe data de 6 august începem noi, profesorii, avem o săptămână întreagă de pregătiri, de teste, de tot ce trebuie un profesor să pregătească pentru noul an școlar, iar copiii vor începe pe 10 august.

Ce le așteaptă pe fetele tale?

Le așteaptă multă muncă, și din punctul lor de vedere. Pentru Sara, cea mare, este un an greu și important, pentru că trece clasa a 10-a și la noi în America clasa a 10-a și a 11-a sunt foarte importante, pentru că atunci se dau niște examene importante. Și va fi din nou cu un program foarte încărcat, pentru că ea este la mine la școală, la Manatee School for the Arts, MSA, și face și parte din două cluburi de dans. Face parte din compania mea de balet, Turning Point, și face parte și din clubul de ballroom, de dans sportiv, și o să aibă o agendă foarte plină cu ambele.O să mergem la competiții, o să fie foarte multe spectacole, iar anul acesta, pentru că trece clasa a 10-a, va face parte și dintr-un club care se numește Hosa Club. Hosa Club este un club care este pentru copiii care își doresc să îmbrățișeze o carieră medicală.

Și dacă face acest club, este foarte important atunci când aplici la colegiu. Iar ea își dorește foarte tare să intre în zona asta de ortodont, de igienist, cei care pun aparate dentare copiilor. Pentru ea e foarte imporiant să facă acest club, ca să aibă un rezumat, un CV foarte important pentru colegiu.Iar Lara, cea mică, va fi și mai și, pentru că ea a terminat 0-5 școala elementară, cum se numește la noi, și acum intră la „middle school”, gimnaziu este 6-8, și vine și ea la mine la școală. Sunt extrem de fericită și ea și eu și Sara și toată lumea.

Va fi o schimbare pentru ea, pentru că este o școală nouă, copiii nu au mai mult sau mai puțin, pentru că în ultimii șapte ani de când sunt eu profesor acolo, a fost întotdeauna cu noi la toate evenimentele pe care le-am avut, așa că neapărat nu că nu cunoaște școala, doar că nu-și va cunoaște colegii. Dar ea este foarte axată pe „musical theater”, îi place foarte mult zona asta de muzică și dans, așa că și ea, la rândul ei, va începe noul an școlar cu cluburi pentru „musical theater”. Ea vrea să se facă avocat, și asta o va ajuta foarte mult și pentru ea în liceu, mai târziu, există un club care se numește „Mock Trial”, care, așa cum Sara va face „Hosa” anul acesta, ea va face acel club în liceu, pentru că, la fel, și clubul respectiv este foarte important pentru a aplica la colegiu mai târziu, dacă își va dori.

Mai multe