Emma Zeicescu, mărturii cutremurătoare:«Tata a murit în bucătărie, stop cardiac»

4 iunie 2022 15:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emma Zeicescu este invitată azi la podcastul lui Adrian Artene, unde dezvăluie un episod cutremurător din copilărie, când l-a găsit pe tatăl ei mort din cauza consumului excesiv de alcool. 

Fosta jurnalistă Emma Zeicescu a lucrat în presă vreme de 21 de ani, apoi a făcut o schimbare bruscă de carieră și a devenit director de comunicare pentru un o companie foarte cunoscută. 

Citește și: Emma Zeicescu părăsește TVR. Unde pleacă gazda emisiunii «Ca-n viață»

Emma Zeicescu a reprezentat întotdeauna noțiunea de profesionalism și de succes obținut prin muncă asiduă, însă, în spatele acestei imagini zace o tragedie pe care puțini și-ar închipui-o. 

În podcastul lui Adrian Artene, fosta jurnalistă dezvăluie cea mai mare dramă a vieții sale și anume, momentul când, la vârsta de numai șapte ani, l-a găsit pe tatăl ei, fără viață, în bucătărie, unde murise din cauza unui stop cardiac, pe fondul abuzului de alcool. Zeicescu a scos la iveală aceste detalii cumplit de triste despre viața ei, tocmai pentru a demonta mitul conform căruia viața personajelor de la TV este perfectă și reușesc să-și controleze emoțiile indiferent de situație. 

Citește și: Emma Zeicescu a scăpat de acuzaţii şi a revenit pe sticlă după scandalul drogurilor

,,Tata a murit în bucătărie, stop cardiac, 37 de ani, pe fond de alcool. Tata avea o problemă cu alcoolul. Si eu mă bucur că putem să vorbim despre asta, pentru că aș vrea să mai ieșim dintr-o zonă despre viața asta perfectă în care oamenii reușesc să-și controleze emoțiile, slăbiciunile, vulnerabilitățile. Suntem cu toții niște oameni puternici, dar, în aceeași măsură, și niște oameni slabi.", a mărturisit fosta jurnalistă. 

Emma Zeicescu dezvăluie cum și-a luat ,,adio" de la părintele ei

Emma Zeicescu a rămas marcată de această întâmplare, ce s-a impregnat în sufletul ei asemenea unei răni adânci. Zeicescu a făcut mărturisiri cutremurătoare despre clipa în care, copilă fiind, a dorit să-și ia ,,adio" de la părintele ei. Vedeta a mai adăugat că și-ar dori foarte mult să relateze într-o carte acest moment copleșitor al vieții ei. 

,,Și a existat un moment în care eu m-am dus și avea o batistă și am vrut să-l pup pe tata. E fascinant cum poți povesti un asemenea episod ca și cum te-ai fi decuplat de acolo, dar eu văd exact fetița de la Obor, cum s-a urcat în scaun, și este primul capitol din care, în viața asta, la un moment o s-o termin, dar probabil că o s-o lansez după ce nu mai sunt ca să pot să spun tot ceea ce am trăit în această lume fascinantă. Mie mi se pare fascinantă.", a relatat Emma Zeicescu în podcast. 

,,Un om intelectual, căruia îi plăcea să scrie poezie"

Zeicescu consideră că a moștenit de la tatăl ei natural înclinația pentru scris și pentru creativitate și a afirmat că, în ciuda defectelor pe care le avea părintele ei, i-a purtat mereu acestuia o dragoste și o apreciere nemăsurate. 

,,Iar tata, Dumnezeu să-l odihnească, un om superb fizic, un om intelectual, căruia îi plăcea să scrie poezie, un artist în felul lui, pentru că și tata creiona și picta”, a spus Emma Zeicescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe