Emma Zeicescu și Claudiu Popa au fost puși sub învinuire pentru deținere și consum de droguri


    Emma Zeicescu și fostul iubit pot risca închisoarea din cauza posibilei dețineri și consumări de droguriFoto Facebook
Emma Zeicescu și fostul iubit pot risca închisoarea din cauza posibilei dețineri și consumări de droguriFoto Facebook

Emma Zeicescu și fostul ei iubit, Claudiu Popa, au fost puși sub învinuire de procurorii DIICOT pentru deținere și consum de droguri. Prezentatorii tv au fost prinși cu cannabis asupra lor în cadrul unui festival de muzică.

Claudiu Popa a negat aceste informații apărute în presă la momentul respectv, susținând ferm faptul că nu a deținut și nici nu a consumat substanțe ilegale. Potrivit libertatea.ro, Claudiu Popa a fost contact de către jurnaliști, însă inițial nu a vrut să răspundă întrebărilor. Ulterior, el a declarat că nu își dorește să comenteze. Atunci când informația a vehiculat în presă, fiind făcută publică la momentul repsectiv, prezentatorul tv de la Realitatea tv a negat vehement afirmațiile.

„Declar acum că nu posed, nu comercializez, nu trafichez, nu cumpăr și nu vând, nu consum substanțe interzise de lege. Avocatul meu, la începutul acestei săptămâni, a început demersul cu privire la orice fel de tentativă de a fi calomniat sau imaginea mea să fie denigrată. Asta s-a întâmplat tot luni, din partea avocatului meu. Declar acum că nu aș accepta nicio clipă ca instituția la care lucrez să fie târâtă în mizerie și nici familia mea”, spunea la vremea respectivă jurnalistul.

Emma Zeicescu și Claudiu Popa au fost prinși consumând cannabis
Emma Zeicescu și Claudiu Popa au fost prinși consumând cannabis

Emma Zeicescu (TVR) a fost contactată la rândul ei de aceeași publicație, însă ea nu și-a dorit să ofere niciun fel de răspuns, alegând să evite oferirea oricăror informații. Cu toate acestea, amintim faptul că Emma Zeicescu a redactat un mesaj pe rețelele de socializare prin care anunța faptul că are mare nevoie de un concediu medical, fără a preciza motivul. Mesajul a fost publicat în data de 8 octombrie, atunci când a intrat în concediu.

„Când corpul îți spune în mod abrupt că trebuie să iei o PAUZĂ și să te ODIHNEȘTI, e semn că trebuie să înveți să pui mai mult preț pe SĂNĂTATE! Ne vedem peste o săptămână la tv! #ConcediuMedical”, scria jurnalista pe rețelele de socializare.

Emma Zeicescu și Claudiu Popa riscă închisoare

Cei doi prezentatori tv riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă. În România, deținerea sau consumul de cannabis sunt interzise, potrivit articolului 4 din Legea 143/2000, ei riscă închisoare sau amendă. „Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp