Eva și Tavi Colen și-au jurat iubire veșnică în fața preotului și a lui Dumnezeu. Unde vor face petrecerea de nuntă: „Avem verighetele sfințite”

20 iunie 2024 6:58   Vedete românești

Tavi Colen și Emma de la ZU formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc autohton. Sunt împreună de mai bine de 16 ani și se iubesc fără rețineri. Și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, însă nu și în fața ofițerului stării civile. 

Recent, artistul a mărturisit faptul că iubita sa nu își dorește neapărat să se căsătorească civil. Emma nu pune presiune pe iubitul ei, însă ambii își doresc să facă o petrecere de nuntă într-un cadru restrâns, undeva pe malul mării sau pe malul locației lui Dan Bittman.

Tavi Colen: „Ea nu m-a presat niciodată” 

Solistul trupei Talisman are doar cuvinte de laudă la adresa iubitei sale, femeia cu care s-a căsătorit în fața lui Dumnezeu. În cadrul unei emisiuni televizate, artistul a făcut o serie de declarații referitoare la relația lor. 

„Eu îi spun că este iubita mea frumoasă și bună, pentru că este foarte bună la suflet. Suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu, ne-am logodit, avem verighetele sfințite, ne-am cununat la preot. Emma nu m-a presat niciodată și nici nu spune că-și dorește. (…) Vrem să facem un fel de petrecere de nuntă, toată lumea să vină pe malul unei mări, nu știu, am vorbit despre asta, vorbim mereu, sau pe malul lacului, la Bittman de exemplu”, a declarat Tavi Colen, la Antena Stars.

Cât de gelos este Tavi Colen 

Artistul a mărturisit că este un bărbat gelos și în trecutul lui au existat momente în care s-a confruntat cu gelozia. În timp, a învățat să gestioneze acest sentiment. 

„Sunt gelos, dar nu fac urât. Înainte făceam foarte urât, dar acum nu. Dacă îți spun care este cel mai des motiv de ceartă, pe mine mă enervează aproape în fiecare zi un singur lucru la ea: că se îmbracă lălâu. Cu tricouri și cămăși de-ale mele…”, a mai spus Tavi Colen.

Mai multe