Fetița Biancăi Drăgușanu îi calcă pe urme mamei ei! Sofia este copia fidelă a vedetei

6 mai 2022 18:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deși s-a tot spus, de-a lungul timpului, că fetița pe care o au Bianca Drăgușanu și Victor Slav ar fi copia fidelă a tatălui ei, atitudinea e cu siguranță împrumutată de la mamă! Iată cum a fost surprinsă micuța Sofia în cele mai recente imagini!

Bianca Drăgușanu și-a dus fetița de curând într-una dintre destinațiile ei preferate de vacanță, Dubai, acolo unde cele două au ieșit la plajă „ca fetele” și au petrecut timp de calitate împreună.

Fetița Biancăi Drăgușanu, „divă” la 6 ani

Sofia, în vârstă de 6 ani, a crescut și e deja o domnișoară cochetă, iar în cele mai recente imagini se poate observa cum a împrumutat din gesturile mamei ei, dar și din stilul ei de a poza.

Îmbrăcată într-un costum de baie colorat, format din două piese, micuța s-a afișat extrem de sigură pe ea în fața camerei de fotografiat, cu o atitudine pe măsură. Cu mâna în șold și o băutură din nucă de cocos în mână, Sofia s-a lăsat fotografiată extrem de încrezătoare, postura sa părând să fie inspirată din stilul mamei ei de a poza.

În altă imagine, fetița apare alături de Bianca Drăgușanu, cele două trimițându-și un pupic. Mai mulți internauți au observat, de asemenea, că Sofia părea ușor machiată în poza respectivă, cu ruj și probabil ceva rimel în zona ochilor, semn că „fetele” au avut o zi plină, cu distracție și experiențe noi. 

La scurt timp, Bianca pare însă să își fi dezactivat comentariile din dreptul postării cu fetița ei. „E vineri. Te iubesc până la cer și înapoi.”, a scris Drăgușanu, în mediul online, alături de fotografiile în care apare Sofia.

Citește și: Fetița Biancăi Drăgușanu, model la 5 ani! Cât de frumoasă este Sofia

Bianca Drăgușanu a născut prin cezariană

Bianca Drăgușanu a devenit mamă pentru prima oară în 2016, atunci când a venit pe lume, prin cezariană, micuța Sofia Natalia, rezultată din povestea de iubire a fostei asistente TV cu Victor Slav. Dragostea celor doi a fost „cu năbădăi”, presarată cu certuri și chiar și un divorț. Lucrurile nu s-au terminat aici însă!

Cei doi s-au căsătorit în 2013, au divorțat doar un an mai târziu, în 2014, însă ulterior au mai dat o șansă relației, iar așa a venit pe lume și fetița lor. Împăcarea nu a durat mult timp însă, cei doi separându-se din nou, în 2018.

În prezent, cei doi au o relație bună, de dragul fiicei lor, deși au fost protagoniștii mai multor scandaluri, de-a lungul timpului, în care și-au adus acuzații reciproce.

Citește și: EXCLUSIV Bianca Drăguşanu, dezvăluiri despre starea de sănătate a Sofiei! Micuţa de 5 ani a suferit o anestezie generală, pentru a fi operată

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe