Fiica cea mică a Gabrielei Cristea aproape a lăsat-o pe prezentatoare în sânii goi, într-un supermarket aglomerat! Cum a reacționat Tavi Clonda. VIDEO

1 decembrie 2023 11:14   Vedete românești

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, alături de cele două fiice ale lor, Victoria și Iris, au fost protagoniștii unei întâmplări hazlii într-un supermarket aglomerat în prag de Ziua Națională a României. În timp ce se pregăteau pentru sărbătoare, urma ca astăzi să aibă mulți musafiri, o situație neașteptată și amuzantă a luat naștere.

Situație amuzantă în supermarket creată de fiica cea mică a Gabrielei Cristea

Într-un video postat de Gabriela Cristea pentru fanii săi, vedeta povestea despre cumpărăturile de Ziua Națională, moment în care fiica cea mică a avut o intervenție surprinzătoare. Într-o încercare nevinovată de a-i atrage atenția mamei sale, micuța a tras-o de pulover, aproape lăsând-o în sânii goi în mijlocul supermarketului plin de oameni.

Reacția rapidă a lui Tavi Clonda

Văzând situația în care Gabriela Cristea era aproape să fie protagonista unui moment jenant, Tavi Clonda a intervenit cu umor și îndemnuri rapide. "Stai, iubita. Nu mai trage. Mușcă de.." a spus Tavi, încercând să gestioneze cu răbdare și zâmbet situația neașteptată.

Cu micuții la cumpărături: haos și amuzament

Gabriela Cristea a împărtășit că astfel de episoade haioase sunt inevitabile atunci când faci cumpărături cu copiii. Aglomerația specifică perioadei de sărbătoare, lumea se pregătea de Sfântul Andrei și de 1 Decembrie - Ziua Națională a României - a amplificat starea momentului. Tavi Clonda a confirmat, adăugând: "Da, e nebunie".

Pregătiri pentru Ziua Națională a României

În ciuda incidentului amuzant, familia Clonda-Cristea și-a continuat pregătirile pentru Ziua Națională, așteptând cu bucurie să primească musafirii și să sărbătorească împreună. Episodul comic din supermarket a adus un zâmbet în inimile fanilor, arătând latura reală și plină de viață a vieții de familie a celebrei perechi de vedete.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au parte de o căsnicie fericită. Alături de fiicele lor, Victoria și Iris, cei doi formează o familie superbă.

Mai multe