Fiul lui Dani Oțil a împlinit 10 luni! Cu ce gest și-a surprins părinții: «Nu eu l-am învățat»

10 iulie 2022 18:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dani Oțil și partenera lui de viață, Gabriela Prisăcariu, au avut în acest weekend motiv de sărbătoare, având în vedere că fiul lor, micuțul Luca Tiago, a împlinit 10 luni! Cu ocazia acestui eveniment important, mămica Gabriela a publicat și câteva imagini adorabile cu băiețelul ei, însoțite de un mesaj amuzant. Iată ce a învățat să facă cel mic!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au petrecut ziua de duminică, 10 iulie, în familie, la iarbă verde, aceasta având o însemnătate importantă pentru cei doi părinți.

Vezi și: Care este motivul pentru care Dani Oțil nu-și dorește un al doilea copil

Fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a împlinit 10 luni

Micuțul lor a împlinit 10 luni, iar părinții lui i-au dedicat în totalitate această zi, în care cel mic a fost surprins și în câteva ipostaze nemaivăzute!

Se pare că familia a avut parte de o ieșire pentru a bifa ziua celui mic, prilej de bucurie și năzdrăvănii pentru Luca Tiago. În timp ce părinții lui au dorit să imortalizeze aceste momente frumoase, cel mic, pus pe șotii, a început să scoată limba la cameră!

Nu rata detalii „picante”: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, la un pas de divorț. Motivul este surprinzător

Luca Tiago, ipostază adorabilă pe internet

Imaginile au ajuns la scurt timp și pe rețelele de socializare, unde Gabriela Prisăcariu a glumit că nu ea a fost cea care l-a învățat pe băiețelul ei acest gest. 

„Dacă face asta la grădi, nu eu l-am învățat.”, a scris ea pe una dintre rețelele de socializare.

Cât despre tăticul Dani Oțil, acesta a dezvăluit în timpul matinalului său, de-a lungul timpului, că micuțul îi cam face program de când a venit pe lume. Nopțile nedormite sunt la ordinea zilei, însă cei doi părinți nu pot decât să recunoască că aceasta este una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor, chiar dacă este presărată și cu astfel de momente. 

„Eu primul lucru pe care vreau să-l învăț e să dea cu aspiratorul. Pe bune, doar așa pot scăpa eu. Avem cinci aspiratoare în casă și niciunul nu stă degeaba, deci vă dați seama și singuri ce înseamnă asta....”, glumea Dani recent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe