Dani O╚Ťil are autoriza╚Ťie pentru cele dou─â loca╚Ťii pe care le de╚Ťine!

Dani O╚Ťil a reu╚Öit, dup─â multe ├«ncerc─âri, s─â ob╚Ťin─â autoriza╚Ťii de construire pentru cele dou─â loca╚Ťii pe care le de╚Ťine ├«n Bucure╚Öti, ├«n zona de Nord: Inpresso ╚Öi The Grill.

Dani Otil jpg

├Än urma public─ârii de c─âtre Click! un articol cu informa╚Ťii cu privire la lipsa autoriza╚Ťiilor pentru restaurantele pe care Dani O╚Ťil le de╚Ťine ├«n zona de Nord a Capitalei, prezentatorul de la Neatza vine cu un drept la replic─â!

Dani O╚Ťil, drept la replic─â!

ÔÇ×Referitor la cuprinsul articolului ÔÇťCum ╚Öi-a sp─âlat Dani O╚Ťil p─âcatele ├«n fa╚Ťa lui Nicu╚Öor Dan: doar bad boys au cafenea ├«n Her─âstr─âu f─âr─â autoriza╚Ťie!ÔÇŁ din 24 iunie 2022, punct─âm mai jos urm─âtoarele aspecte care nu sunt conforme cu realitatea ╚Öi care dorim a fi publicate ├«n baza dreptului la replic─â.

Articolul este conceput ├«n mod inten╚Ťionat sub forma unui atac r─âutacios asupra unei persoane, ╚Öi nu se refer─â la activitatea companiei, pun├óndu-se accent pe persoana public─â Dani Otil, f─âr─â a se face minime verific─âri la ALPAB sau la Prim─âria General─â a Municipiului Bucure╚Öti cu privire la aspectele relatate

Orice minim─â solicitare de l─âmurire de la autorit─â╚Ťi ar fi condus cu u╚Öurinta la concluzia c─â ÔÇŁlocatia din spatele cladiriiÔÇŁ unde func╚Ťioneaz─â restaurantul ÔÇťThe GrillÔÇŁ este ├«nchiriat─â de o alt─â entitate juridic─â de mai mult timp.

A╚Öadar, orice construc╚Ťie, amenajare, investi╚Ťie care se realizeaz─â ├«n loca╚Ťia ├«nvecinat─â cu The Grill NU ARE NICIO LEGATURA cu restaurantul ÔÇťThe GrillÔÇŁ sau cu cei doi asociati mentionati in articol.

Este evident că efectul Articolului vizat s-a produs deja, iar acest drept la replica are un minim efect reparatoriu, însă, dorim ca măcar redactia dvs. să cunoasca informatiile reale pentru a evita alte dezinformări pe viitor.

├Än ceea ce prive╚Öte ÔÇťCafeneaua InpressoÔÇŁ situat─â la marginea Parcului Her─âstr─âu, leg─âtura dintre subsemnatul Dani Otil (care nu este singurul ac╚Ťionar) si Primarul General Nicusor Dan este o supozi╚Ťie lipsit─â de logic─â.

Se afirm─â ├«n corpul articolului faptul c─â Primarul General ├«l ajut─â/l-a ajutat pe Dani O╚Ťil s─â construiasc─â/ s─â dezvolte loca╚Ťia. ├Än realitate, sub mandatul lui Nicu╚Öor Dan au avut loc cele mai multe controale, unele chiar de o ÔÇťferocitateÔÇŁ greu de explicat pentru o loca╚Ťie nou─â, la ├«nceput de drum, ce a transformat un WC public/depozit dezafectat ╚Öi ├«n paragin─â, ├«n ceea ce este acum (atasam fotografii cu imobilul care a fost modernizat).

Emiterea autoriza╚Ťiilor ╚Öi avizelor s-a realizat ├«n urma unor controale am─ânun╚Ťite ╚Öi a unor verific─âri ├«n detaliu. Autoriza╚Ťia de construire a fost emis─â dupa 18 luni de a╚Öteptare, perioad─â ├«n care chiria a fost achitat─â, fiind cel mai probabil, cea mai lung─â perioad─â ├«n urma c─âreia un dosar a primit avizul Ministerului Culturii.

A sus╚Ťine c─â autoriza╚Ťia de construire pentru modernizarea cl─âdirii a fost emis─â ├«n mod fraudulos dup─â o perioad─â de a╚Öteptare de aproape doi ani, ╚Öi nu de 30 zile (temenl legal) ╚Öi c─â un WC deteriorat este un ÔÇťmonument istoricÔÇŁ sunt afirma╚Ťii v─âdit exagerate.

Fotografiile si filmarile realizate anterior demarării lucrărilor de modernizare a constructiei arata că imobilul era într-o stare avansată de degradare, tavanul riscând să se prăbușească.

Cladirea abandonat─â era un┬á ad─âpost pentru persoane fara locuin╚Ť─â, caini, pisici, etc. La momentul evacu─ârii de╚Öeurilor din imobil, echipele de muncitori au scos nenumarate seringi, prezervative, tuburi de vopsea pentru graffitti. Practic, vechea cl─âdire abandonat─â era o real─â surs─â de infec╚Ťie. Renovarea imobilului a schimbat ├«n mod pozitiv aspectul zonei ├«n cauz─â.

S-a vehiculat de asemenea ╚Öi faptul c─â noua cafenea Inpresso Lounge ar fi o construc╚Ťie nou─â ╚Öi c─â anterior nu ar fi existat acolo un imobil, precum ╚Öi c─â s-ar fi procedat la t─âierea unor arbori ├«n cursul amenaj─ârii.

Cladirea nu este una nou─â, ci doar s-a modernizat vechea cl─âdire, folosind ├«n integralitate amprenta vechii constructii, de jur ├«mprejurul cl─âdirii fiind montate, conform autoriza╚Ťiei de modernizare, pergolele retractabile. Modernizarea acestui imobil nu a impus taierea de arbori, fiind vorba de aceea╚Öi cl─âdire care a fost igienizat─â ╚Öi modernizat─â.

Facem aceste precizari pentru c─â ÔÇťInpresso LoungeÔÇŁ este o afacere ce a prins via╚Ť─â ├«n pandemie, ├«ntr-o perioade de transfer de mandate ├«ntre doi primari generali, care au numeroase divergen╚Ťe politice. Peste aceast─â situa╚Ťie, s-a suprapus activitatea Primarului de Sector 1, care a delcarat r─âzboi afacerilor ilicite din zona Parcul Her─âstr─âu.

Salut─âm ╚Öi sus╚Ťinem orice actiune care pune capat unor activitati ilegale ale antreprenorilor din acea zon─â, ├«ns─â includerea ÔÇťInpresso LoungeÔÇŁ pe aceasta lista este una iner╚Ťial─â ╚Öi nejustificat─â. Ne adresam dvs. pentru acordarea acestui drept la replic─â, tocmai pentru c─â asemenea articole ne produc prejudicii suplimentare, intr-o perioada dificil─â pentru sectorul HORECA.ÔÇŁ

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
fbi donald trump 2 webp
calendar ortodox 2021 13 august sf tihon din zadonsk png
calendar ortodox 2021 12 august sfintii mucenici fotie si anichint png
FotoJet (1) jpg
wizz air avion jpeg
Razboi in Ucraina - pagubele provocate de bombardamentele din Kostiantynivka FOTO AFP