Fiul Vicăi Blochina, Edan, s-a mutat definitiv în casa lui Victor Pițurcă

4 februarie 2022 18:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vica Blochina a dezvăluit că fiul ei și al lui Victor Pițurcă s-a mutat definitiv acasă la antrenor. Ea a mai menționat că a intrat în depresie din această cauză.

Vica Blochina dezvăluit în emisiunea "Fiță cu Adiță" de pe Kanal D, că fiul ei, Edan, s-a mutat definitiv în casa tatălui său, Victor Pițurcă. 

Vica a povestit că plecare fiului ei în familia antrenorului a fost un motiv de depresie, deoarece, la început, nu înțelegea de ce Edan dă semne că nu mai vrea să se întoarcă la acasă.

De asemenea, Vica Blochina a menționat că a plâns mult la început și s-a gândit că poate nu a fost o mamă îndeajuns de bună pentru fiul ei. 

Cu timpul, Vica și-a dat seama că este firesc ca băiatul ei, de 14 ani, să simtă nevoia prezenței tatălui, motiv pentru care a acceptat situația, iar la momentul actual este fericită că lucrurile s-au întâmplat astfel.

Vedeta a amenționat că Edan se înțelege foarte bine cu întreaga familie a lui Pițurcă, mai ales cu fratele său vitreg, Alexandru.

Vica a mai adăugat că atunci când Edan era foarte mic, ea plângea pentru că își dorea ca fiul ei să aibă o relație mai apropiată cu tatăl, însă acum dorința i s-a împlinit. 

Vica Blochina a renunțat la bani ca Pițurcă să-l recunoască pe Edan

Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă este una destul de controversată. Vica a avut o relație cu vestitul antrenor, chiar dacă acesta era însurat. Când Vica a dat naștere copilului, Pițurcă nu a dorit să-l recunoască. Antrenorul îi dădea Vicăi lunar 10.000 de euro pentru a păstra secret fiul ilegitim.

Vica Blochina a insistat că Edan are nevoie de un tată, deoarece își dorea cei doi să formeze o relație părinte-copil. Pițurcă a cedat, însă cu o singură condiție, Vica Blochina trebuia să renunțe la suma lunară de 10.000 de euro pentru o pensie alimentară mult mai mică, fapt pe care mama lui Edan l-a acceptat fără să stea pe gânduri. 

Urmăriți știrile Click! și pe Google News!

Mai multe