Florin Zamfirescu, marcat de ultima discuție cu Natașa Raab. Ce i-a spus actrița: „M-a informat...”

24 octombrie 2023 19:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Moartea îndrăgitei actrițe Natașa Raab a venit ca o veste cumplită nu doar în rândul fanilor, ci și a colegilor de breaslă și bunii ei prieteni. Florin Zamfirescu a rememorat ultima conversație pe care a avut-o cu „Coana Chiva”, care s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani, ieri, 23 octombrie. 

În urmă cu trei ani de zile, Natașa Raab fusese diagnosticată cu Parkinson și suferea de o boală autoimună, așa cum anunța pe Facebook Teatrul Național „Marin Sorescu”, din Craiova. Comunicarea deja devenise grea pentru ea și nu se mai putea descurca de una singură. 

Florin Zamfirescu: „Știam că nu poate să se miște” 

Ultima discuție a actorului cu regretata Natașa a avut loc în anul 2020. De atunci, Florin Zamfirescu (74 de ani) a încercat să ia legătura cu ea, însă a fost în zadar. Acesta a mărturisit că starea sa de sănătate nu era deloc una bună din cauza problemelor pe care le avea, însă cel mai tare a afectat-o moartea soțului ei. 

„Ea a avut o tentativă să mă sune pe mine, acum vreo doi ani, dar a împleticit așa niște cuvinte și mi-a zis: <<alo, Florin?>> și gata, nu s-a mai putut, nu putea să vorbească. Știam că nu poate să se miște că este condamnată de boala aceasta. A afectat-o foarte tare moartea soțului ei.”, a declarat Florin Zamfirescu, pentru WOWbiz.ro

Mai mult decât atât, deși a avut tentative de a o suna, actorul a mărturisit că deja nu mai putea vorbi la telefon. Nu a fost surprins de moartea ei, căci era conștient de gravitatea afecțiunilor medicale. 

„Eu am vrut să vorbesc cu ea de foarte multe ori, am sunat-o, am tot sunat-o, dar nu mi-a răspuns și mi s-a spus că nu mai poate vorbi la telefon. M-a informat fostul director al Teatrului, Cornișteanu, mi-a zis că e undeva în provincie, că nu își va mai reveni. Cumva vestea aceasta nu m-a surprins, știam că este la pat și că este într-o suferință mare”, a spus actorul, pentru Wowbiz.

Mai multe