Gabriela Cristea, concediată printr-un mesaj: „M-a anunţat printr-un SMS că ....”

4 iunie 2024 10:36   Vedete românești

Deși în prezent este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV, Gabriela Cristea a trecut și prin momente mai puțin plăcute. Cu ceva ani în urmă, vedeta a fost dată afară de la locul de muncă, fiind anunțată de conducere printr-un simplu mesaj.

Gabriela Cristea este o prezență constantă pe micul ecran și se bucura de succesul pe care îl are. În trecut, însă, vedeta a trecut printr-o experiență umilitoare. Între anii 2007 și 2018, înainte de a intra în trustul Intact, a avut o colaborare de aproape 11 ani cu cei de la Kanal D.

În 2012, prezentatoarea a dispărut pentru prima oară din grila de programe Kanal D. Totul a început de la emisiunea „Noră pentru mama”, unde a prezentat mai multe sezoane. Ulterior, formatul a fost preluat de Antena 1, sub numele de „Mireasă pentru fiul meu”. Acela a fost și momentul de cumpără pentru Gabriela Cristea. A aflat că șefii deciseseră să o dea afară printr-un simplu SMS.

Gabriela Cristea: „M-a anunţat printr-un SMS că ....”

„După mai bine de 5 ani în care am fost motorul acestei televiziuni, conducerea m-a anunţat printr-un SMS că preferă în locul meu pe cineva mai ieftin”, afirma Gabriela Cristea, la acel moment.

În ciuda loviturii uriașe pe care a primit-o, Gabriela Cristea a reușit să depășească momentul. A reluat colaborarea cu postul TV în 2013 și a început să prezinte emisiunea „Te vreau lângă mine”, format ce fusese prezentat anterior de Niculina Stoican şi de Viorica de la Clejani. Cinci ani mai tărziu, însă, a încheiat definitiv colaborarea cu Kanal D și s-a alătura trustului Intact Media Group.

Ulterior, în 2023, prezentatoarea TV prezenta emisiunea TV „Mireasa – Măștile Iubirii”, o combinație între show-urile matrimoniale „Mireasa”, de pe Antena 1, și „Mireasa – Capriciile Iubirii”, de pe Antena Stars. A prezentat, de asemenea, „Te iubesc de nu te vezi”, format cu care, de altfel, și-a început colaborarea cu Antena Stars, în 2018.

Mai multe