Gata cu inhibițiile! Andreea Esca și-a tras tatuaj îndrăzneț fix pe coloană

13 iulie 2022 10:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Esca a avut o vacanță pe cinste, alături de câțiva colegi din trust, precum Paula Herlo sau Alexandru Dima. Gașca PRO TV a mers tocmai la Neversea, unde au gustat din plin atmosfera de festival, iar mama Alexiei și-a permis chiar și o mică «nebunie» și și-a făcut un tatuaj pe spate.

Celebra știristă de la PRO TV a făcut o escapadă cu prietenii pe litoral și nu oriunde, chiar în centrul distracției, în Constinești la Festivalul Neversea. Andreea Esca dă dovadă, la vârsta de 49 de ani, de o vitalitate de invidiat și nu spune «nu» distracției, mai ales că nici fiica ei, Alexia, nu a lipsit de festival. 

Citește și: Andreea Esca, criticată de Iulia Albu. De la ce a pornit totul

Vedeta TV a asistat cu entuziasm la concerte și s-a bucurat din plin de atmosferă, astfel că Andreea a apărut în ipostaze pe care rar avem ocazia să le vedem. Știrista s-a îmbrăcat asemenea adolescenților care au invadat plaja de la Costinești, iar de la costumele perfect croite, ea a trecut la bluze largi colorate, rochii de plajă, ochelari de soare, dar și...o perucă roz.

Esca s-a lăsat cu adevărat dusă de val, căci și-a făcut și un tatuaj chiar pe spate. Este vorba de o inimioară, urmată de un mesaj sugestiv. 

«Te iubesc», a rămas, de acum încolo, însemnat pe spatele știristei de la PRO TV.

Nu rata nici: Andreea Esca e devastată. A murit mentorul ei

Alexia Eram a absolvit studiile. De ce Mario Fresh nu i-a fost alături?

Andreea Esca a avut parte, recent, de o mare bucurie, căci fiica ei, Alexia Eram, a absolvit studiile. Vedeta a împărtășit o fotografie de familie, cu Alexia în robă de absolvire, dar fanii au observat că marele absent de la acest eveniment a fost nimeni altul decât Mario Fresh, iubitul influenceriței.

Deși acest detaliu a generat din nou zvonuri că cei doi ar fi pe cale să se despartă, motivul real pentru care Mario nu a putut fi alături de iubită au fost concertele pe care a trebuit să le onoreze, în special pe scena de la Neversea. 

Mai multe