#Exclusiv Click!

Iasmina Hill, escapadă romantică în Las Vegas cu soțul milionar! S-au cazat în hotelul preferat al lui Elvis Presley, într-o cameră decorată de Halloween! Cum au dormit printre cranii!

7 octombrie 2024 15:42   Vedete românești

Soții Hill, Iasmina și Bradford, își fac mereu timp pentru ei chiar dacă au doi băieți mici acasă, pe Michael și pe David, de respectiv de aproape 6 ani și 3 ani.

Antreprenoarea româncă și administratorul Statuii Libertății de la New York obișnuiesc să călătorească destul de des și asta îi și menține în formă.

"Ne place foarte mult Halloween-ul"

Cuplul adoră să se distreze și să experimenteze împreună. Ajunși din New York, de unde stau, în Las Vegas, soții Hill au îmbinat utilul cu plăcutul. Au mers acolo și pentru business și aprovizionare cu tot felul de suveniruri pentru afacerea cu Statuia Libertății dar s-au și distrat de minune. Amândoi sunt fani Halloween așa că s-au cazat în hotelul preferat din Vegas al regretatului Elvis Presley dar într-o super cameră decorată special cu tematică de Halloween.

Am avut o cameră foarte frumoasă într-un hotel în care a stat Elvis Presley,  în care și-a petrecut ultimii ani de viață și a cântat acolo.  Acolo a murit în acel hotel. E și un întreg apartament dedicat lui,  pe care poți să-l închiriezi, dar nu știu exact la ce preț.  Dar lui Brad și mie ne place foarte mult Halloween-ul, așa că am hotărât să stăm într-o cameră cu tematică de Halloween”, a început să ne povestească frumoasa româncă care l-a cucerit definitiv și irevocabil pe administratorul Statuii Libertății din New York.

“În Las Vegas am fost cu un scop de business. Am stat doar două zile acolo, unde am și lucrat.  Am fost să vedem suveniruri.  De obicei, soțul meu cumpără suveniruri pentru aprovizionare pentru anul următor, pentru vara următoare. Mergem însoțiți de o echipă și facem design pentru viitoarele suveniruri care vor fi la Statuia Libertății.Deja am fost de două ori în Vegas în ultimele două săptămâni.  Doar noi doi.

 Prima oară am fost într-un weekend, care este un Labor Day Weekend, un fel de weekendul zilei mucitorești.  Și lumea are liber.  Au fost foarte mulți DJ-i, a fost foarte fain. Ne-am distrat maxim. Am văzut DJ-ii care ne plac foarte mult. Ne-am pozat cu ei. Am avut numai VIP-uri, cabane, șampanii Dom’ Perignon a fost foarte frumos să fim acolo doar noi doi, ne-am reconectat.  Copiii au stat acasă cu părinții mei”, ne-a mai povestit Iasmina Hill pentru Click.

Party cu fantome, mâncare și băuturi scumpe și masaj

Pentru că a câștigat contractul pe următorii 12 ani și se va ocupa în continuare de administrarea Statuii Libertății de la New York, Bradford Hill a dat o petrecere ca în filme în Las Vegas.

“Acum câteva zile am fost în Vegas cu serviciu și a fost foarte obositor,  dar a fost foarte bine din punct de vedere sentimental.  Să mă duc înapoi cu cei de la Statuie, să lucrez cu ei din nou. A fost foarte frumos.  Mi-a plăcut foarte mult și pentru că soțul meu, Brad, a făcut un mic chef, a dat un party în numele noului contract.A câștigat contractul pe următorii 12 ani și a dat un party  pentru toți cei care îi vând lui suveniruri pentru Satuie, marii distribuitori din America. S-au strâns toți la noi în apartament.  Am avut un apartament destul de mare și am avut entertainment.  Am avut niște fantome care se plimbau. Am avut o tipă care făcea masaj, mâncare, fără număr, un open bar pentru toți.Au fost foarte bucuroși și le-am mulțumit. Soțul meu a ținut și un mic speech. Au fost două zile foarte obositoare, dar foarte productive”, am mai aflat de la Iasmina Hill cum obișnuiește să mai petreacă alături de soțul ei american.

Călătoresc foarte des și împreună cu copiii  

Chiar dacă din afară pare că are o viață frumoasă și uneori lipsită de grijă, pentru că are tot confortul și ceea ce își dorește, Iasmina Hill este o mămică foarte implicată și devotată pentru cei doi copii ai săi. Ambii băieți au început școala și sunt extrem de activi. Părinții lor încearcă să le ofere tot felul de experiențe frumoase și îi plimbă mereu la distracții pentru copii și parcuri de joacă atractive.

“Copiii mei au început școala amândoi. Le place foarte mult.  Michael adoră școala lui. David vrea să meargă și el în școala lui Michael, dar se va întâmpla peste un an pentru că ne dorim să-l mutăm și pe el la școala lui Michael.  E frumoasă, e mare, pe trei străzi întregi. E foarte scumpă și e o școală privată în Manhattan. Suntem foarte fericiți aici”, ni s-a confesat românca care trăiește visul american la un alt nivel și care încearcă să își pună pe picioare cât de curând propriul business.

  “Călătorim foarte mult în fiecare weekend.  Ne facem planuri de weekend și plecăm să explorăm. Nu stăm acasă. Mergem cât de des putem în locuri de lângă noi, Atlantic City, vom merge într-un loc frumos, sus în munți, numit Upstate New York, să vedem culorile toamnei.Plecăm la Disney cu toată familia, nu prea stăm locului. Scopul nostru e ca de fiecare dată când apucăm să plecăm, să călătorim, mergem să fim împreună și să ne plimbăm”, ne-a mai povestit Iasmina Hill care este soția omului de afaceri american Bradford Aaron Hill, administratorul Statuii Libertății de la New York.

Mai multe