Iasmina Hill și soțul milionar nu mai scapă de probleme. Ce au mai pățit după Covid

Iasmina și Bradford Hill, milionarul american care adminstrează Statuia Libertății, fug de un coșmar și nimeresc într-altul! Cei doi au fugit din România cu tot cu cei doi copii, după ce se infectaseră toți cu Covid. Au plecat la New York, însă aveau să dea iar de probleme. Orașul este acoperit de zăpadă și totul este blocat. Iasmina și copiii sunt baricadați în casă de câteva zile bune!

Iasmina și Bradford Hill l-au sărbătorit pe micuțul MIchael Sursa: Instagram
Iasmina și Bradford Hill l-au sărbătorit pe micuțul MIchael Sursa: Instagram

Timișoreanca Iasmina Hill și soțul ei, milionarul american Bradford Hill, trăiesc un coșmar ce nu se mai termină. La sfârșitul lui ianuarie, aceștia au plecat pe fugă din România unde petrecuseră o vacanță de pomină. Au venit în țară, la Timișoara, să-l boteze pe cel de-al doilea băiețel al lor, David, și s-au îmbolnăvit cu toții de Covid.

După ce a ajuns cu băiețelul cel mic și la spital în România, aceștia au făcut cale întoarsă în America, pe fugă. Iasmina a vrut neapărat să-și ducă copiii la doctorul pediatru pentru a evalua urmele lăsate de Covid în organismul micuților, care au fost amândoi infectați cu Omicron.

Surpriză, însă! Ajunși la New York, au dat de alt coșmar. În metropola americană ninge abundent de mai multe zile, iar tot orașul este acoperit de zăpadă. Orașul este blocat, iar Iasmina stă baricadată în casă cu cei doi micuți.

Am ajuns în SUA cu bine, Doamne ajută, dar foarte greu! E greu să călătorești cu doi copii și cu un cățel, mai ales cu escală de 50 minute! Amândoi au fost foarte cuminți, dar totuși…fă biberoane, schimbă scutece etc. Nu am stat mai mult de jumătate de oră pe scaun fără să fac ceva!”, a povestit Iasmina Hill, pentru click.ro.

„Eu si Brad mai vrem un copil!”

Iasmina l-a sărbătorit pe băiatul cel mare, Michael, în sânul familiei, urmând ca să dea și un party cu copiii, atunic când vremea se va mai îndrepta la New York. Micuțul Michael a împlinit trei anișori.

Am avut un mare snowstorm ( n.r. furtună de zăpadă) chiar de ziua lui Michael (29 ianuarie). Aici când ninge totul se închide, erau goale străzile! Am stat acasă. A venit și Brad din New Jersey pentru că el a fost plecat weekend-ul acesta la ceilalți copii ai lui și am deschis multe cadouri. Michael a fost foarte fericit! Cel mai bucuros a fost atunci când a văzut tortul cu tematica de construcții.

O să facem o mică petrecere pentru Michael pe 12 februarie, unde îi vom chema pe toți de la școală, mulți de la Statuie și tot așa. Eu și Brad ne mai dorim un copil, fetiță sau băiat, nu contează! Pe Michael l-am născut prin cezariană, iar pe David natural , ne-a mai dezvăluit Iasmina.

Iasmina e bucuroasă că, totuși, familia toată a trecut cu bine prin Covid și nu a rămas nimeni cu sechele.

„Suntem toti ok după Covid! Am mers și la pediatru cu ambii copii și el părea destul de relaxat! Din contră, a zis că gripa e mai rea decât forma asta de Covid….măcar m-a mai liniștit. Iar în NY cazurile au scăzut foarte mult, deci nu prea mai stau cu stres”, a adăugat Iasmina Hill, pentru click.ro.

Milionarul american Bradford Aaron Hill are 63 de ani şi a cunoscut-o pe blondina Iasmina Milutinovici în 2014, când aceasta a făcut un stagiu de practică la compania americanului. Diferenţa de vârstă dintre ei nu a reprezentat vreun impediment pentru timişoreancă, iar , în vara lui 2018, cei doi s-au căsătorit la Rainbow Room, din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza, din New York.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net