Iasmina și milionarul Bradford Hill, loviți de Covid în România! „Am ajuns la Urgențe!”

21 ianuarie 2022

Iasmina și milionarul Bradford Hill, bărbatul care administrează celebra Statuie a Libertăţii din SUA, trăiesc un coșmar greu de descris, în aceste zile. Veniți la Timișoara, de Sărbători, pentru a face botezul celui de-al doilea lor băiețel, David, toată familia s-a îmbolnăvit de Covid, de la copii, până la bunici!

image
Iasmina și milionarul Bradford Hill au doi băieți, Michael (2 ani) și David (6 luni) Sursa Instagram

Iasmina Hill a ajuns la Urgențe cu David, băiețelul de doar șase luni, care a avut cele mai grave simptome. Iasmina a povestit, într-un interviu, în exclusivitate pentru Click!, în ce teroare trăiește de două săptămâni, de când Covid-ul i-a lovit întreaga familie.

  • Iasmina, în ce stare sunteți acum? Înțeleg că toată familia a fost infectată cu Covid!

Suntem mult mai bine astăzi. Mama încă nu e 100% refăcută după Covid. Ea și-a pierdut și mirosul, a trebuit să ia antibiotice, dar își revine. Tata e cam pe la începutul bolii, deci nu aș vrea să mă pronunț că sunt foarte paranoia! Copiii acum sunt bine, negativi! Dar vreau să merg cu ei la doctor cum ajungem în SUA, pentru că au avut simptome destul de puternice, nu ne așteptam!

„Eu era să fac infarct! Copilul meu de 6 luni are Covid!”

  • Cum a început totul? De unde ați reușit să luați virusul?

Noi suntem siguri că a venit cumva Brad cu Covid de dincolo, din America. Nu a fost depistat la testul PCR că era prea devreme și între timp, gata! Nu avea cum să ia de aici! A avut atâta grijă și am văzut că nu se ia așa ușor. Trebuie totuși să stai lipit de cineva. Eu aproape două săptămâni nu am luat și am stat în casă cu copiii.

stanga
dreapta
iasmina hill david botez  jpg
iasmina hill bradford copii jpg
iasmina bradford hill jpg
iasmina bradford botez david jpg
iasmina hill jpg
  • Copiii, înțeleg, că au fost cei mai afectați de Omicron. Cu cel mic ai ajuns la spital?

David a avut febra bruscă. La 39 cu 8 am chemat Salvarea. Am mers la Urgențe, în secția Covid. A fost groaznic! Dar doctorii nu erau așa de speriați precum noi. Eu era să fac infarct, nu-mi venea să cred că, copilul meu de 6 luni, are Covid! Mi s-au dat multe medicamente, care trebuiau date la 4 ore si altele între aceste ore. Copilul a rămas totuși cu febră de peste 37 cu 5, cam o săptămână.

Michael tot brusc a făcut febră 39 cu 9, numai ca lui i-a ținut starea febrilă doar 3 zile!I-am pus comprese, i-am făcut băi calduțe. Am tot sunat doctorul de dincolo, din America, în disperare! El zicea să nu mergem la Urgențe și cu el că nu e cazul. Au fost 3 zile de coșmar. Vărsături, nu mânca nimic…crunt! Și, într-un final, a scăzut febra.

Pe urmă a apucat-o și pe mama si pe mine. La mine s-a manifestat cu dureri de corp și moleșeală cruntă, dar atât. Tot vreo 3 zile de moleșeală am avut, dar nu se compara cu coșmaarul prin care au trecut copiii mei! Acum suntem toți negativi, mai puțin tata!

  • Când plecați în America?

Am schimbat deja de trei, patru ori biletele până acum. Sperăm ca pe 24 ianuarie să reușim să plecăm cu toții în America. Eu mi-aș dori să-mi iau și părinții acolo, ar fi ideal. M-am simțit bine în România, până să ne îmbolnăvim de Covid. Și la botezul lui David a fost frumos. E bine alături de rude, dar Brad are serviciul în America, nu ar veni niciodată să stea aici, la Timișoara.

Iasmina și Brad, românca și milionarul, trei ani de căsnicie

Povestea de dragoste dintre timişoreanca Iasmina, în vârstă de 30 de ani, şi milionarul american Bradford Aaron Hill (63 de ani), care are în proprietate Statuia Libertăţii, a făcut înconjurul lumii. Bradford Aaron Hill a cunoscut-o pe blonda Iasmina Milutinovici în 2014, atunci când frumoasa originară din Timișoara a făcut un stagiu de practică la compania americanului.

Diferenţa de vârstă nu a reprezentat, însă, vreun impediment pentru timişoreancă. În vara lui 2018 cei doi s-au căsătorit la Rainbow Room, din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza, din New York. Pe 3 iunie anul acesta, cei doi au sărbătorit cu fast trei ani de căsnicie.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
00032 jpg
Pensionari din România jpg
banica vicoveanca jpeg
crbl  2 (2) jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
kourtney kardashian si travis
anamaria prodan portret 0 jpeg