Milionarul Iasminei Hill vrea să-și ia cetățenia română! „S-a îndrăgostit de țara asta!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Iasmina Milutinovici Hill a reușit să-l facă pe soțul ei, americanul Bradford Hill, să se îndrăgostească de România. După ultima lor vacanță petrecută în țară, acesta s-a arătat interesat în a obține și cetățenia română. 

Iasmina Milutinovici și soțul ei, americanul Bradford Aaron Hill, au venit și vara aceasta să petreacă vacanța în România, împreună  cu cei doi băieți ai lor, Michael și David.

Iasmina l-a plimbat pe Brad prin toată țara, de la București la Timișoara, unde sunt stabilite rudele ei, și a reușit să-l facă pe milionarul care administrează Statuia Libertății să se îndrăgostească de frumoasele și primitoarele plaiuri mioritice.

Iasmina Hill: „Brad vrea să-și ia cetățenia română” 

La finalul vacanței, milionarul i-a mărturisit soției sale că ar dori să-și ia cetățenia română, fapt care a impresionat-o pe Iasmina până la lacrimi. 

„Lui Brad îi place foarte mult în România. Mi-a zis că și-ar dori foarte tare să-și ia, la un moment dat, și cetățenia română, însă este destul de dificil, pentru că ar trebui se petreacă mai mult timp în România. 

Dar, ne interesăm, să vedem ce anume ar trebui să facă el pentru a obține cetățenia. 

A început să înțeleagă și limba română, dar îi e teamă să vorbească pentru că mai face unele greșeli și râde lumea de el. Nu vrea să fie penibil. Însă, îmi spune că înțelege tot”, a declarat Iasmina, în exclusivitate pentru Click!

Milionarul american a venit pentru prima oară în România în 2015, la doar un an după ce a cunoscut-o pe timișoreanca Iasmina. Milionarului i-a plăcut atunci foarte tare Capitala și a decis să cumpere o casă aici, unde să locuiască atunci când vin în vacanțe. 

„El a venit aici prima dată în ianuarie 2015. Bucureștiul i-a plăcut așa de mult, încât am achiziționat un apartament aici. Îi place orașul ăsta la nebunie “, a mai spus Iasmina. 

Iasmina și Brad, șase ani de căsnicie 

Iasmina și Bradford Aaron Hill au aniversat 6 ani de căsnicie în iunie, între cei doi fiind o diferență de vârstă de 35 de ani. 

Iasmina are 33 de ani, iar milionarul, 68 de ani și sunt căsătoriți din anul 2018. Se înțeleg, însă, de minune,, în ciuda diferenței de vârstă și au împreună doi băieți, Michael ( în vârstă de 5 ani și jumătate) și pe David (de 3 ani). Ei duc o viață în lux în America, Manhattan. 

Povestea de dragoste dintre timişoreanca Iasmina Milutinovoci şi milionarul american Bradford Aaron Hill, care are în proprietate Statuia Libertăţii, a debutat în 2014. Frumoasa originară din Timișoara a făcut atunci un stagiu de practică chiar la compania americanului și l-a vrăjit pe loc.

Cei doi s-au căsătorit, în vara lui 2018, la Rainbow Room, din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza, din New York.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Monica Anghel
fiica virgil iantu foto facebook
chad mcqueen jpg
Florin Grozea 2013
banner Carmen Brumă
adelina pestritu instagram jpg
Adi Constantin este stilistul vedetelor jpeg
adela popescu si mama fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net