Cum „l-a corupt” românca Iasmina Hill, pe americanul care administrează Statuia Libertății? „S-a îndrăgostit de ciolan, de mici și sarmale!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Milionarul american al Iasminei Hill adoră România! Bradford Aaron Hill, care administrează Statuia Libertății, se dă în vânt după mâncarea românească. A învățat să o și gătească. 

Iasmina și Bradford Aaron Hill au împlinit 6 ani de căsnicie în luna iunie, între cei doi fiind o diferență de vârstă de 35 de ani. 

Ea are 33 de ani, iar el, 68 de ani și sunt căsătoriți din 2018. Au împreună doi băieți, Michael (5 ani și jumătate) și pe David (3 ani), și duc o viață în lux în America.

Iasmina Hill i-a adus pe Brad și pe băieți, vara aceasta, în vacanță în România, iar milionarul care administrează Statuia Libertății s-a îndrăgostit, pur și simplu, de plaiurile mioritice.

Brad a plecat, însă, zilele trecute, înapoi în SUA, iar Iasmina rămâne în Europa până în august. Pe 13 august, toată familia se va reuni într-o vacanță, la Ibiza. 

Iasmina, care este originară din Timișoara, ne-a povestit ce anume l-a atras cel mai tare pe soțul ei în țara noastră. 

Milionarul american se dă în vânt după mâncarea românească și adoră să facă mici. 

Iasmina: „Brad știe să gătească mici! Bucureștiul e orașul lui preferat! “

„Ne place foarte mult să venim în România! Venim în fiecare vară și, când vor mai crește copiii, vrem să venim și mai des.

Lui Brad îi place foarte mult mâncarea românească! De la ciolan la mici, la sarmale, el mânâncă de toate! Ba chiar a învățat să gătească mici! Bucureștiul e orașul preferat al lui Brad! 

Copii sunt foarte fericiți aici! Abia au așteptat să ajungă! De când am venit, avem plin de activități! De la parc, la locuri de joacă, la piscine, suntem <<în priză>> non stop! Suntem împreună cu părinții mei la București, așa că cei mici sunt în al nouălea cer!

Brad a plecat în SUA, are foarte mult de lucru pe perioada verii! Eu stau până în august! Mai puțin în București, am mers și la mare câteva zile, apoi mergem la Timișoara și o săptămână cu toții în Ibiza”, a povestit Iasmina Hill, în exclusivitate pentru Click!

Cum s-au distrat la nunta Andei Adam?

Pentru că fac parte dintr-un grup comun de prieteni cu Anda și Joseph Adam, Iasmina Hill și soțul milionar s-au numărat printre invitații la nunta cunoscutei soliste.

„Ne-am simțit extraordinar! E prima nuntă mondenă la care am fost și am fost foarte impresionați! Mâncarea a fost excelentă, decorul superb și atmosfera perfectă.

Am dansat toată noaptea! Anda și Joseph sunt niște oameni minunați și ne-am bucurat să fim alături de ei în așa o zi importantă. Să nu mai zic de rochia Andei și de tort! Totul foarte impresionat”, a mai spus blonda, pentru Click!

Băiatul lor merge la aceeași grădinița la care a fost băiatul lui Donald Trump

Iasmina, Brad și cei doi băieți ai lor locuiesc în prezent la Manhattan. 

„Suntem foarte mândri de grădinița la care a intrat băiatul nostru mare. Acolo a fost și fiul fostului președinte, Donald Trump. 

 În Manhattan o grădiniță costă foarte mult, foarte scumpă, zeci de mii de dolari dacă e privată. 

E mai multă siguranță și o mai mare calitate a educației. O să mergă acolo și cel mic. Avem o dădacă din Bhutan, mă ajută foarte mult mama”, a mai spus Iasmina Hill, pentru Pro Tv. 

Povestea de dragoste dintre timişoreanca Iasmina Milutinovoci şi milionarul american Bradford Aaron Hill, care are în proprietate Statuia Libertăţii, a început în 2014, atunci când frumoasa originară din Timișoara s-a nimerit să facă un stagiu de practică chiar la compania americanului.

Diferenţa de vârstă nu a reprezentat deloc un impediment pentru timişoreanca noastră, care s-a îndrăgostit pe loc de milionar. 

În vara lui 2018, cei doi s-au căsătorit la Rainbow Room, din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza, din New York.

Iasmina i-a dăruit deja doi băieți milionarului, pe Michael și pe David, iar acesta este topit după noii lui moștenitori. 

Bărbatul mai are însă trei copii mari, doi gemeni de 20 ani și o fată de 30 de ani, proveniți din celelalte două mariaje pe care le-a avut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net