Milionarul american al Iasminei Hill, prins între două familii de Sărbători: „În fiecare an, noi ne separăm!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Viața de soție de milionar american nu e mereu una roz! Iasmina Milutinovici-Hill, frumoasa româncă măritată cu milionarul american ce administrează Statuia Libertății, face sacrificii imense de Sărbători. Bărbatul ei nu e niciodată acasă de Revelion, pe care se vede nevoită să-l petreacă cu copiii din celelalte trei mariaje, pe care le-a avut până acum. Anul acesta, însă, timișoreanca nu a mai rezistat și a pus piciorul în prag!

cub iasmina hill png

Povestea de dragoste dintre timişoreanca Iasmina Milutinovici ( în vârstă de 31 de ani) şi milionarul american Bradford Aaron Hill (64 de ani), care are în proprietate Statuia Libertăţii, a început în 2014, atunci când frumoasa originară din Timișoara s-a nimerit să facă un stagiu de practică chiar la compania americanului.

Diferenţa de vârstă nu a reprezentat deloc un impediment pentru timişoreanca noastră, care s-a îndrăgostit pe loc de milionar. În vara lui 2018, cei doi s-au căsătorit la Rainbow Room, din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza, din New York.

Iasmina i-a dăruit deja doi băieți milionarului, pe Michael și pe David, iar acesta este topit după noii lui moștenitori. Bărbatul mai are însă trei copii mari, doi gemeni de 18 ani și o fată de 28 de ani, proveniți din celelalte două mariaje pe care le-a avut.

De altfel, Iasmina a avut și încă mai are de suferit de pe urma ultimei soții a milionarului, care nu o are deloc la inimă. Ba chiar, îi face zile fripte ori de câte ori are ocazia!

Cel mai trist este, însă, că în perioada Sărbătorilor, milionarul se tot chinuie să se împartă între copiii săi din toate mariajele. Iasmina petrece Sărbătorile mai mereu singură, iar asta pentru că Brad obișnuiește să petreacă Revelionul cu copiii din celelalte mariaje. Noroc că anul acesta copiii s-au mărit și atunci Iasmina s-a hotărât să pună piciorul în prag pentru a nu mai fi nevoită să stea singură cu copiii la trecerea dintre ani.

Noi în fiecare an ne separăm de Sărbători. Anul acesta eu am fost singură aproape toată luna februarie și noiembrie (și de Ziua Indrăgostiților și de Thanksgiving), și asta pentru că el a tot fost plecat. Acum urma să fiu iar singură de Revelion (cam o săptămână, de fapt).

Dar l-am făcut să înțeleagă că el oricum dacă merge la cealaltă familie stă oricum degeaba în noaptea de Revelion acolo, pentru ca ei vor fi plecați! Totuși, gemenii lui au 18 ani și cealaltă fată e deja foarte mare, are 28 de ani! Nu mai fac ei Revelionul cu el.

Într-un final a înțeles și el situația și vom ieși împreună undeva în Times Square ca să vedem faimosul Ball Drop de noul an! Nu știu încă exact care e restaurantul unde mergem, pentru ca e o surpriză a lui Brad! Tot ce știu e că e cel mai bun local posibil pentru Revelion, după spusele lui și îl cred!

Noi o să ne vedem direct la restaurant și a doua zi el pleacă iar în New Jersey!”, a declarat timișoreanca Iasmina, pentru Click!

Și-au luat casă nouă!

Cei doi au reușit de curând să-și achiziționeze și un aprtament al lor, căci până acum locuiau cu chirie.

Ne-am mutat în noul apartament la finalul lunii noiembrie și sunt foarte foarte fericită și încântată! Noi stăteam cu chirie, avem deja o casă în New Jersey, dar mi-am dorit foarte mult un apartament al nostru pe care să îl numim casa noastră pentru totdeauna!

Am reușit să luam unul chiar în clădirea unde am stat inițial cu Brad, în 2015, până să ne căsătorim! Iubesc clădirea asta, oamenii care lucrează aici, până și cei de la garaj sunt cunoștințe vechi! E super bine, mă simt, efectiv, acasă!

Avem 3 dormitoare, o sufragerie și 3 băi! E perfect apartamentul! Michael, în sfârșit, are camera lui, încă o mai decorăm. Totul e inspirat din tematica de mașini și pe culoarea lui preferată, care este albastru.”, ne-a mai spus Iasmina.

Iasmina, scandal monstru cu fosta soție a milionarului! „Ce stai cu una așa tânără?!”

Iasmina și Bradford Hill au tot avut, în ultima vreme, certuri tot mai des mai ales din cauza uneia dintre cele trei foste soții ale milionarului, car eun dinte împotriva frumoasei timișorence.

Cea de-a treia soție a milionarului american îi tot face zile fripte Iasminei, trimițându-i mesaje de amenințare.

Mai avem certuri, din trecutul lui. Avem șapte ani de când suntem, practic, împreună. El a avut trei soții. Ultima soție îmi face zile fripte. Îmi zice că stau cu el pentru bani. Și lui îi zice: ce stai cu una așa tânără?!

Eu am fost împreună cu el și când ei erau în proces de divorț. M-a prins la înaintare și m-a chemat și la procesul de divorț. Eu sunt a patra soție. Cea de-a treia soție e mai cârcotașă, celelalte două sunt ok. O duce bine ea. E bine să te căsătorești în New Jersey, pentru că primești mulți bani la divorț.

Când am fost în Bahamas cu copiii lui din căsnicia cu ea, femeia a luat foc. Soțul meu nu a putut să vină. El nu a vrut să-i zică că merg doar eu cu copiii lor și cu băiatul nostru. Mă înțeleg cu fiul ei, cu fata nu prea mă înțeleg, că e manipulată de ea.

M-a ameniat că i-am scos copiii ilegal din țară. Am trimis filmări cu noi ca să-i demonstrez că sunt bine. Ea are 50 de ani. El a divorțat de ea pentru a fost foarte nefericit. Nu a divorțat din cauza mea!”, a dezvăluit Iasmina, la Pro TV.

Iasmina Hill este o româncă originară din Timișoara cu o poveste de viață impresionantă! În urmă cu patru ani şi jumătate, tânăra a plecat în America și s-a îndrăgostit de milionarul Bradford Hill, nimeni altul decât bărbatul administrează cel mai important obiectiv turistic din SUA, Statuia Libertăţii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net