Iasmina Hill, soția administratorului Statuii Libertății de la New York, se simte super bine în România! „Cel mai dor mi-a fost, sincer, de..."

#Exclusiv Click!

Iasmina Hill, frumoasa româncă din Timișoara, care s-a căsătorit cu milionarul american Bradford Aaron Hill, administratorul Statuii Libertății de la New York, a venit în țară de două săptămâni și se simte de minune în București.

Soțul ei a stat câteva zile aici apoi a plecat din nou în America, fiind prins cu afacerile, însă va reveni din nou în țară atunci când vor pleca împreună cu familia într-o nouă vacanță, la Ibiza. Între timp, Iasmina Hill, care se pregătește să-și pună pe picioare propria afacere, și-a dus cei doi băieți, pe Michael (5 ani și jumătate) și pe David (3 ani), la mare, pe litoralul românesc.

Iasmina și Bradford Aaron Hill au împlinit 6 ani de căsnicie în luna iunie și se simt foarte bine împreună! Le place să călătorească mult, atât amândoi cât și alături de cei doi băieți ai cuplului. Despre vacanța din România, românca ne-a povestit mai multe pentru Click!

Iasmina, cum e până acum vacanța în România? Cât de bine te distrezi când vii în țară? Ai avut și o scurtă escapadă cu copiii la noi la mare!

Vacanța în România e super, ca de obicei. În fiecare vară venim, ne distrăm maxim. Ne place să venim în țară foarte mult. Am vrea să venim chiar mai des, dar e mai greu acum cu copiii mici și cu cățelul după noi. Soțul a stat doar 3 zile, a plecat pe urmă, că avea foarte multă treabă, mai ales că a fost 4 iulie, Ziua Americii, și e foarte multă lume la Statuie. Noi am plecat la mare puțin. Nu se poate să nu mergem măcar câteva zile pe litoralul românesc. Ne place foarte mult la noi la mare. De când sunt în România numai în oraş am ieșit, dar am stat mai mult în București anul acesta decât în alți ani. Îmi place foarte mult, am ieșit în oraș foarte des, m-am văzut cu prieteni cu care am fost la Master, cu alți prieteni de-o viață. E frumos. Mi-am făcut și prieteni noi între timp.

O să plecați și la Ibiza, într-o altă vacanță! Cât stați acolo?  

Urmează vacanța în Ibiza, foarte curând, în vreo două săptămâni. Mă duc până la Timișoara înainte și pe urmă mergem la Ibiza. Îmi pare foarte rău că stau doar șapte nopți. Mi se pare prea puțin. Anul viitor am spus că vreau să stau un minim două săptămâni în Ibiza. Este locul nostru de suflet, e o combinație ideală între relaxare, loc de joacă pentru copii, familie, muzică, animație, cluburi, DJ-i. E sincer tot ce vrei pentru o persoană care îi place foarte mult să meargă în oraș, să iasă la party-uri și să meargă în cluburi și căreia îi place să fie non-stop cu familia. Este o combinație ideală unde mergem noi acum în Ibiza.

Cât de greu este să călătorești cu doi copii mici?

E destul de greu să călătorești cu copiii și cu cățelul mai ales, dar am noroc, am ajutor, am o dădacă foarte bună și mama este mereu alături de mine, acum e și tata cu mine. Deci, ne descurcăm, nu mă pot plânge de lucrurile acestea și oricum prefer să mă duc cu copiii decât singură, pentru că mi-e foarte dor de ei și mi se strică vacanța la un moment dat dacă sunt plecată prea mult fără ei.

Cel mic are trei ani, doar ce i-a împlinit acum în iunie, și Michael are cinci ani și jumătate. Sunt destul de mari deja, timpul trece prea repede, dar sunt foarte năzdrăvani, trebuie să mai crească puțin, să nu se mai bată non-stop, ca să putem să nu mai urlăm chiar în fiecare zi, să stăm și noi relaxați.

De ce anume ți-a fost cel mai dor din România?  

Cel mai dor mi-a fost din România, sincer, de mâncarea românească. Deși avem în America două restaurante în New York cu mâncare românească, nu se compară cu ce e aici, e diferit. Și mi-a fost dor de lumea de aici. Îmi place foarte mult lumea, mie îmi plac foarte mult românii, cum gândesc, cum se poartă, e o atmosferă diferită de America.

S-a îngrășat de când a venit în România

Când vă întoarceți în America?

Ne întoarcem în America, pe 13 august, mergem cu toții, părinții, copiii, cățelul, dădacă, toți. Vine soțul să ne ia câteva zile înainte în Timișoara, să petreacă și el un weekend acolo cu noi și pe urmă ne-ntoarcem și gata. Vreau să mă bucur puțin și de vară în New York, pentru că tot am fost plecată în fiecare vară de 2 ani. Și e frumos vara, mai ales în august, în New York e cool. Vreau să mă duc pe rooftop-uri, vreau să ies în oraș, să îmi fie liniștit, e frumos. Și avem și alte planuri în America, mergem în Atlantic City, după aceea mergem în Vegas de două ori, mergem la Disneyland. Suntem foarte ocupați și începe și copilul, Michael, începe școala, noua lui grădiniță. Deci trebuie să fim acolo mai devreme puțin, dar e ok, lasă că ne-ntoarcem iar la anul sau poate chiar mai devreme, poate chiar la iarnă.

Cum te întreții de arăți atât de bine după cele două nașteri? Este moștenire genetică? De la ce te abții? Mănânci doar o dată pe zi?  

Încerc să nu mănânc prea mult, încerc să mănânc doar un prânz, să evit cina, evit micul dejun, nu-mi iese tot timpul, evident. Încerc să mănânc mai mult tartar, sushi, pentru că îmi pică și bine și nici nu mă umflă, nu mă îngrașă, mă simt foarte bine după ce mănânc sushi. Dar în rest, mă abțin, că dacă aș mânca cât aș vrea eu, eu sunt foarte, foarte, foarte pofticioasă și îmi place să mănânc carne, să mănânc chips-uri. Nu prea sunt cu dulcele, dar doar mă uit la mâncare și mă îngraș, așa că încerc, încerc să mă abțin, este foarte greu!

De când sunt în România, am pus 2 kilograme, păi nu se poate, îmi place prea mult mâncarea aici. În general, mă abțin de la mese mai consistente, în rest, îmi dau voie să mănânc, să gust din orice, dar evident că nu tot timpul merge planul pe care l-am făcut. De obicei, mă mai apuc așa uneori seara și încep și mânânc tot frigiderul și atunci a doua zi, asta e... Încercăm să o luăm de la capăt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net