Ileana Sterp, umilită de un medic! Ce a pățit sora lui Culiță la spital: „Am plâns la omul ăsta la ușă...”

3 noiembrie 2022 23:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sora lui Culiță, Ileana Sterp, a trecut prin momente cumplite în timpul unei vizite la medic. Tânăra a fost umilită și a început să plângă la spital. Niciodată nu și-a imaginat că va păți așa ceva.

Sora mai mare a fostului concurent de la Survivor e însărcinată și așteaptă să devină mamă pentru a doua oară. Din păcate, tânăra a fost nevoită să meargă la dermatolog, după ce a întâmpinat niște probleme la ochiul drept.

În încercarea de a rezolva situația, sora lui Culiță Sterp s-a programat la doctor. Toate bune și frumoase până în clipa în care bruneta a ajuns la consultație. Ulterior, s-a dezlănțuit iadul pentru Ileana.

„Știți vorba aia, te duci bou și vii vacă? Cam așa sunt eu astăzi. Am și o stare foarte nașpa, am plâns aici la omul ăsta la ușă. Doamne, eu n-am întâlnit medic mai… nu știu cum să-l numesc, îmi pare rău de el, sincer. Cred că are probleme psihice și ar trebui să renunțe la meseria asta”, a transmis Ileana Sterp pe rețele de socializare.

Ce a pățit Ileana Sterp când a ajuns la cabinet? „Cred că are probleme psihice”

Cu ochii în lacrimi, sora lui Culiță Sterp a relatat întreaga poveste pe contul ei de Instagram. Se pare că doctorul și-a ieșit din pepeni deoarece sora lui Culiță a întârziat două minute la programare.

Trebuie precizat că din start că acesta nu este un motiv să jignești o persoană, cu atât mai mult o femeie însărcinată. În plus, Ileana Sterp întârziase câteva a clipe deoarece tânăra a avut dificultăți în găsi clinica respectivă. Văzând că întârzie, tânăra l-a sunat pe medic pentru a-i cere câteva indicații.

Doctorul n-a stat, însă, pe gânduri și a început să țipe la telefon, iar apoi și de față cu ceilalți pacienți care așteptau pe hol. Aceștia au încercat s-o consoleze pe viitoarea mămică.

În fine, și am intrat pe hol și zicea «Uită-te în față că scrie, uită-te, ce scrie, zi cu voce tare ce scrie?». Și am zis numele… Seviciu și nu mai știu cum îl cheamă. Am zis «Da, văd că scrie.». «Vezi, vezi că se poate?»- a ieșit la mine și mai erau vreo 5 oameni acolo pe hol, a ieșit la mine și a început să zbiere, să se răstească că «Băi, fată, ce atât de greu, mie în 25 de ani nu mi s-a întâmplat așa ceva»”, a mărturisit Ileana Sterp pe contul personal de Instagram.

„Am început să plâng, pentru că nu mai puteam, eu nu puteam să înțeleg”

„Doamne... deci eram șocată efectiv că un doctor poate să aibă un astfel de atitudine, pe un hol întreg să ieși tu, să faci scandal pentru nimic până la urmă. Doamne, și după stea 5 minute, zice «Băi, eu n-am pățit așa ceva în 25 de ani, gata, nu te mai consult! Hai, la revedere!». 

Și îmi închide ușa în bot. După care iese la o secundă și zice «Mă rog, rămâi, te consult așa superficial și gata.».

Și instant am început să plâng, pentru că nu mai puteam, eu nu puteam să înțeleg. După au venit doamnele ce așteptau la rând acolo, au venit la mine, așteptau la altcineva, să mă consoleze”, a povesit tânăra, conform wowbiz.

În cele din urmă, Ileana Sterp a fost consultată de medicul care o făcuse cu ou și cu oțet pentru că a întârziat. Acesta nu i-a dat niciun diagnostic și a trimis-o la un doctor estetician, la chirurgie plastică, a precizat sora lui Culiță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe