Ilinca Vandici a făcut spectacol pe plaja din Grecia! S-a agățat de leagăn mai ceva ca la Cirque du Soleil

29 iulie 2022 12:59   Vedete românești

Ilinca Vandici abia a venit dintr-un city break în care a fost plecată alături de prietenele sale, dar nu a petrecut prea mult timp în România, căci s-a îmbarcat într-o nouă călătorie alături de soțul ei, Andrei Neacșu. Destinația? Preferata românilor, bineînțeles, Grecia. Insula pe care prezentatoarea de la Kanal D se află încă nu a fost dezvăluită.

Și cum a ajuns în vacanță, vedeta s-a și pus pe postat imagini și videoclipuri pe rețelele de socializare, acolo unde a strâns aproape un milion de fani! Ilinca Vandici s-a îmbrăcat într-un costum de baie cu animal print și accente colorate, pentru a scoate la iveală felina interioară pe care o ascunde ori de câte ori apare la TV și trebuie să fie sobră.

Ce s-a mai întâmplat în viața prezentatoarei TV:  Ilinca Vandici, detalii «picante» din mariajul cu Andrei Neacșu

A accesorizat totul cu mai multe bijuterii, o pereche de ochelari de soare supradimensionați și, bineînțeles, un cocktail, că doar e plecată în vacanță și își permite să încalce normele! Turiștii de pe plajă au fost, cu siguranță, încântați de spectacolul pe care Ilinca Vandici l-a făcut pe leagănul amenajat, cel mai probabil, pentru fotografii. Vedeta s-a așezat în el, mai apoi s-a ridicat în picioare, mai ceva ca acrobatele de la Cirque du Soleil și a început să dea din șolduri.

Ilinca Vandici nu renunță la muncă nici în vacanță!

Chiar dacă a plecat să se relaxeze alături de soțul său, Ilinca Vandici și-a lansat chiar ieri propriul podcast intitulat „Te Ascult”, așa că a petrecut clipe bune pe Instagram, unde a promovat noul videoclip de pe YouTube. Invitata a fost nimeni alta decât Andreea Marin, pe care a descusut-o cum a putut mai bine și de la care a aflat tot felul de picanterii.

Ți-am mai pregătit și: Ce trebuie să faci ca să arăți ca Vandici, Diana Munteanu și Adina Halas

„O plăcere să vorbim despre câte în lună și în stele, ca fetele, în prima ediție a noului podcast al Ilincăi Vandici”, a spus Andreea Marin, pe rețelele de socializare.

„În sfârșit, pot să vă spun ce tot fac de ceva vreme încoace, lucru de care sunt foarte mândră și care e pentru sufletul meu. Facem emisiune nouă. Astăzi la ora 18 pe YouTube dăm start unei serii lungi de interviuri, foarte lungi, sper eu, cu femei remarcabile, despre povești de viață”, a declarat și Ilinca în cursul zilei de ieri, pe contul de Instagram. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe