Cât de bine se înțeleg cei mai cunoscuți prezentatori TV? Au surprins pe toată lumea!

Ultima actualizare:

Cătălin Măruță, Ilinca Vandici și Andreea Berecleanu sunt, fără îndoială, câteva dintre „icon-urile” televiziunii românești, fiecare dintre ei prezentând emisiuni de mare succes, dar la trusturi concurente. Deși se duelează mereu în audiențe, se pare că în timpul liber relațiile dintre ei depășesc întru totul așteptările publicului.

De ce spunem asta? Ei bine, la fel ca în cazul Andreelor Esca și Marin, situație despre care puteți citi mai multe detalii AICI, nu te-ai aștepta ca doi „opozanți” să se îmbrățișeze și să își zâmbească jovial. De multe ori uităm că vedetele sunt oameni și că, în afara micului ecran, au trăiri și emoții, relații și amiciții.

Vezi și:  Andra și Cătălin Măruță, secretul unei căsnicii de 14 ani: „Suntem încă la început”

 I-am surprins la Gala Femeilor Remarcabile, organizată pe data de 7 iunie la Muzeul Național de Artă, pe Cătălin Măruță și două dintre rivalele sale de temut: Ilinca Vandici și Andreea Berecleanu. Surpriză mare, mon cher, că Măruță și Vandici au prezentat evenimentul împreună! Cine ar fi crezut că îi vom vedea vreodată pe aceeași scenă!

Ce relație au „greii” televiziunii, când nu se află la pupitru?

Ilinca Vandici a avut o apariție angelică: a optat pentru o rochie albă, cu mâneci scurte din pene de struț- un „artificiu” vestimentar, cum ar spune Maurice Munteanu, mega în trend. Deci, din partea noastră, Ilinca, „Bravo, ai stil!”. La capitolul accesorii vedeta a marcat, din nou, multe puncte, căci a purtat bijuterii alese cu mult bun gust.

Citește și: Ilinca Vandici, după valul de critici: «Am greșit, mi-e greu să mă uit la mine!»

Cătălin Măruță nu s-a lăsat nici el mai prejos, mai ales că a fost înconjurat numai de femei frumoase. Doar a prezentat Gala Femeilor Remarcabile, nu? Bărbatul a purtat un costum în nuanțe de albastru și bleumarin, ca la carte ales, cu vestă, cămașă albă și papion!

Andreea Berecleanu, una dintre cele mai senzuale apariții din seara de 9 iunie, a strălucit, la propriu, cu ajutorul cerceilor cu diamane pe care i-a purtat. Adepta unei „little black dress”, știrista nu ar fi avut cum să dea greș cu o asemenea alegere.

Nu rata: Poze rare cu familia Andreei Berecleanu! Eva e «topită» după tatăl vitreg, iar știrista îi ajunge fiului ei abia până la umăr!

 La un moment dat, colegul său de breaslă i-a oferit microfonul, iar ea a susținut un scurt discurs. Bineînțeles, în stilul său caracteristic, așa că toți invitații prezenți în sala „regală” au zâmbit larg, pe tot parcursul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net