Ilinca Vandici, inel fabulos cu diamante de Sf. Valentin: "Te iubesc până la sfârșit"

14 februarie 2022 13:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ilinca Vandici a avut o adevărată surpriză de Sf. Valentin când a primit un inel superb cu diamante de la soțul ei.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai îndrăgite prezențe de micul ecran, iar publicul o cunoaște mai ales datorită emisiunii "Bravo, ai stil!" de la Kanal D.

Frumoasa prezentatoare are o viața de familie abisolut minunată, un soț iubitor și un copil de care este foarte mândră. 

Cu ocazia zilei de Sf. Valentin, Ilinca Vandici a fost surprinsă de soțul ei, Andrei, cu un super inel cu diamante, iar vedeta nu a ezitat să împărtășească și fanilor fabulosul cadou, pe rețelele de socializare.

Ilinca Vandici a avut o zi ideală de Sf Valentin, soțul ei a răsfațat-o nu numai cu o bijuterie de lux, ci și cu un imens buchet de trandafiri roșii.

Ea a transmis pe Instagram un mesaj partenerului ei, în care i-a mulțumit pentru frumoasa surpriză și a menționat că pentru ei, fiecare zi este o ocazie în care își manifestă iubirea și respectul unul față de celălalt.

"Eu nu am nici un Valentin… 🤷🏻‍♀️ Pe soțul meu îl cheamă Andrei! 🤪 Și da, nu avem nevoie de o anumită data din calendar pentru a ne iubi, respecta, aprecia, accepta unul pe celălalt… Noi facem asta in fiecare zi! Recunosc, cadoul a fost foarte bine primit! Dar îl primeam oricum, nu? @andrei_neacsu1 😬❤️❤️ Te iubesc pana la sfârșit !!!! ❤️❤️❤️", a scris ilinca Vandici pentru soțul său.

Ilinca Vandici a fost jefuită la întoarcerea din Dubai

Ilinca Vandici, 35 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Andrei Neacșu. Cei doi s-au căsătorit în 2017 și împreună au un fiu, Zian Ioan Neacșu.

Vandici l-a întâlnit pe Andrei Neacșu la scurt timp după mediatizata despărțire de Ciprian Marica. Frumoasa prezentatoare și Andrei Neacșu s-au cunoscut în 2016, iar după un an au făcut nunta.

Inelul primit de Iinca Vandici de la soțul ei, cu ocazia zilei de Sf. Valentin ar trebui să o facă să uite de un incident extrem de neplăcut care s-a petrecut la întoarcerea din vacanța în Dubai.

 Prezentatoarea Kanal D a fost jefuită chiar pe aeroport la revenirea în țară, iar hoții au acționat cu repeziciune. În urma acestui incident, Ilinca Vandici a rămas fără bijuteriile scumpe cu diamante și alte pietre prețioase.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Mai multe