Imaginea pe care toată lumea a uitat-o: Andreea Mantea și Victor Slav, fotografiați când împărțeau același pat! Nimănui nu i-a venit să creadă

17 septembrie 2024 14:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea și fostul său coleg de muncă, Victor Slav, au fost surprinși într-o ipostază inedită, împărțind același pat.

Andreea Mantea, mama unui băiețel pe nume David, este gazda unei emisiuni de televiziune la Kanal D, post la care a lucrat și Victor Slav în trecut, cunoscut și pentru că a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu.

În acea perioadă, cei doi au apărut împreună în pat, îmbrăcați în pijamale, împărțind aceleași așternuturi. Imaginea respectivă a fost publicată pe internet de către Andreea Mantea, care a ales să o posteze pe una dintre rețelele sale de socializare.

Această scenă face parte dintr-o înregistrare filmată pentru ediția specială de Revelion 2018 a emisiunii difuzate de Kanal D, când Andreea Mantea și Victor Slav erau colegi.

Se pare că cei doi au jucat într-o scenetă comică, fiind protagoniștii unui moment amuzant din cadrul respectivei emisiuni de sărbători.

Din ce câștigă bani Victor Slav

Victor Slav formează un cuplu solid de mai bine de trei ani cu iubita sa, Selina, iar relația lor merge acum foarte bine.

Deși în trecut au avut parte de numeroase certuri și împăcări, cei doi au reușit să depășească dificultățile și să-și consolideze relația.

În prezent, nu doar că au o legătură sentimentală puternică, dar sunt și parteneri de afaceri, fiind asociați într-o afacere cu parfumuri.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a găsit fericirea alături de Selina, iar fanii cuplului se întreabă când vor face marele pas spre căsătorie. Până atunci, cei doi se concentrează pe aspectele profesionale, iar printre sursele lor de venit se numără profitul generat de afacerea comună.

Într-un interviu pentru Playtech.ro, Victor Slav a vorbit despre diversele sale afaceri, inclusiv despre zvonurile privind dificultățile financiare. El a infirmat speculațiile, menționând că lucrurile merg bine din punct de vedere financiar.

„Am două afaceri: una cu bijuterii și alta cu parfumuri. În prezent, am schimbat puțin direcția în ceea ce privește afacerea cu parfumuri și am ridicat-o la un alt nivel, ceea ce mă bucură enorm.

În curând, voi lansa un nou site dedicat parfumurilor. La magazinul online de parfumuri suntem asociați (n.r. eu și Selina), însă la cel de bijuterii nu. Aș putea spune că afacerea cu parfumuri este un fel de business de familie”, a declarat Victor Slav în interviul său.

Mai multe