Ce mesaj a publicat Marina Voica, azi, când idolul ei Michael Jackson ar fi împlinit 66 de ani. Incredibil cum dansează artista, îi știe toate schemele!

29 august 2024 14:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marina Voica, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, a uimit pe toată lumea cu niște imagini mai vechi, din tinerețea ei, în care dansa ca Michael Jackson. Ce postare a făcut în social media. 

Astăzi, 29 august 2024, s-ar fi împlinit 66 de ani de la nașterea lui Michael Jackson, supranumit „Regele muzicii pop”. În memoria acestuia, Marina Voica a scos de la naftalină un video mai vechi în care apare dansând pe muzica și pașii regretatului star internațional. 

Marian Voica dansează ca Michael Jackson

Marina Voica s-a declarat dintotdeauna o fană înfocată a lui Michael Jackson. Există cu ea o filmare care datează de mai bine de două decenii în care apare purtând o rochie albă, dansând pe muzica megastarului Michael Jackson - vezi videoclipul AICI

Pe contul personal de Facebook, Marina Voica a postat o imagine cu regretatul artistă, însoțită de un mesaj, cu ocazia zilei sale de naștere. 

„Michael, astăzi ți-ar spune toată lumea la mulți ani.... Dar să rămâi pe veci în inimile noastre, ca O LEGENDĂ A LUMIi!” - a scris Marina Voica, pe Facebook. 

Ce spune despre relația cu Florin Piersic 

Marina Voica a fost una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din perioada comunistă. Fiind o femeie frumoasă și râvnită de mulți bărbați celebri, de-a lungul anilor ar fi apărut zvonuri conform cărora între ea și marele actor Florin Piersic ar fi existat o idilă. 

Într-un interviu exclusiv Click!, Marina Voica spunea adevărul despre toate aceste speculații apărute. 

„Eu și Florin suntem cam de o vârstă, eu am 77 de ani, el are 78, tare frumușei eram amândoi. Ne-am cunoscut în turnee, am avut și emisiune cu el, avea succes la femeile superbe din lumea artistică. Și pe mine m-a admirat enorm, dar niciodată nu a îndrăznit mai mult.

Pot spune că impuneam, din lumea artistică niciun actor nu s-a dat la mine. Iar între mine și Florin Piersic nu a fost o chimie a iubirii. Și acum mi-e tare drag de el, este din generația mea. Admirație și atât!”.

Mai multe